Tratamentul pentru vindecarea de vicii – România

Cura dos Vicios - Romenia - Facebook14Miercurea trecuta, pe 19 august, România a avut onoarea de a-l primi pe Episcopul Rogerio Formigoni, care a realizat Tratamentul pentru Vindecarea de Vicii.

Sute de persoane au fost prezente pentru a-și căuta vindecarea de vicii sau vindecarea cuiva din familie care suferă de această problemă.

În România, sunt înregistrați în evidențe peste 600.000 de consumatori de droguri, dar numărul este mai mare. Românii consuma cu precadere cannabis, urmat de heroina, dar și ecstasy sau cocaina. În ceea ce privește consumul de alcool, România se află pe locul al cincilea în topul țarilor din lume cu un nivel ridicat al consumului de alcool pur. Numărul total al fumătorilor din România este de 5 milioane.

Vârsta medie la care tinerii încep să consume droguri, băuturi alcoolice sau țigări este14 ani.

Dar nu se termină aici; românii sunt pasionați de Jocuri de Noroc. În România 500.000 – 800.000 de români își petrec timpul într-un cazinou și 400.000 de utilizatori pe piața online a Jocurilor de Noroc.Cura dos Vicios - Romenia - Facebook18

Pe parcursul Tratamentului, episcopul Rogerio Formigoni a afirmat: “ Vindecarea definitiva se întâmplă doar atunci când Duhul lui Dumnezeu intra în viața persoanei, de aceea trebuie să continuați acest tratament pentru vindecarea de Viciu, duminică de duminică”.

Multe vieți și familii sunt distruse din cauza viciului aici în România, dar Cuvântul care a fost transmis la Tratamentul pentru vindecarea de viciu prin episcopul Rogerio Formigoni i-a determinat pe mulți să urmeze acest Tratament pentru a învinge viciul.

Astfel, Tratamentul pentru Vindecarea de Viciu va continua în fiecare duminică la ora 15:00, pentru a combate acest rău și pentru ca multe vieți să fie vindecate, iar familiile reconstruite.

Adresa: Catedrala Credintei: Sos. Fundeni, nr. 11 – Sector 2 – Bucuresti

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *