Uleiul Sfinţit

Distribuirea de ulei Sfinţit

Niciodată nu vei putea să fi fericit…

Cât timp eşti bolnav, ai familia dezintegrată, trăieşti în mizerie, eşti perturbat de coşmaruri, sau trăieşti în singurătate… Condiţiile ca să fi fericit există şi nu rezidă din preocuparea constantă despre cum vei supravieţui, ziua, săptămâna, sau luna următoare. Dacă ar fi fost aşa, dvs. aţi fi găsit de ani buni, lumina fericirii.

Elementele ca sănătatea, bogăţia, pacea sau iubirea, sunt esenţiale, dar acestea se pot obţine perpetuu, prin intermediul credinţei în Dumnezeu.

Aici vei găsi toate instrucţiunile necesare despre cum să preiei controlul asupra vieţii tale, în propriile-ţi mâini, rezolvându-ţi astfel problemele cu eficacitate.

Acum că deja ai primit flaconaşul de Ulei, ce a fost sfinţit în Ierusalim – Ţara Sfântă, urmează aceste orientări şi sfaturi pe care ţi le vom pune la dispoziţie chiar pe această pagină.

Acest ulei va putea fi folosit pentru a obţine sănătate, armonie familială, prosperitate, eliberare spirituală şi realizare sentimentală.

 

De ce Ulei Sfinţit?

 

De mai multe ori, în Biblie, atât în Noul cât şi în Vechiul Testament, vedem că Uleiul Sfinţit a fost folosit de către Dumnezeu ca un element prin intermediul căruia îşi dezvăluie sau îşi reprezintă Puterea. Aceasta poate fi arătată în viaţa cuiva sau prin ceva. Măslinul este privit ca unul din cei mai rezistenţi arbori de pe Pământ şi care reuşeşte să supravieţuiască în orice condiţii meteorologice. Există măslini în Israel care au peste 2000 de ani.

La ce foloseşte?

Uleiul Sfânt a fost ales de Dumnezeu pentru a fi în principal un element ce serveşte pentru vindecarea bolnavilor şi este un punct de contact prin care se înving toate forţele diavolului. Extraordinar este faptul că propiul Iisus Hristos, i-a învăţat pe apostoli să ungă cu ulei şi astfel să facă minunile să ia naştere.

Scoteau mulţi draci şi ungeau cu untdelemn pe mulţi bolnavi şi-i vindecau. (Marcu 6:13)

Este vreunul printre voi bolnav? Să cheme pe prezbiterii bisericii; şi să se roage pentru el, după ce-l vor unge cu untdelemn în Numele Domnului. Rugăciunea făcută cu credinţă va mântui pe cel bolnav, şi Domnul îl va însănătoşi; şi, dacă a făcut păcate, îi vor fi iertate. (Iacov 5:14,15)

Ucenicii lui Iisus îi ungeau pe bolnavi şi pe cei afectaţi spiritual cu ulei sfânt, iar aceştia erau subit vindecaţi şi eliberaţi. Uleiul este de asemenea simbolul Duhului lui Dumnezeu. Este folosit pentru sfinţire, prosperitate şi reprezintă Divinitatea.

Care este originea lui?

Uleiul Sf’ânt vine din Ţara Sfântă – Israel, Ierusalim

Odată pe an, episcopii şi preoţii din întreaga lume, fac o peregrinare în Israel, iar după ce prezintă uleiul lui Dumnezeu pentru a fi consacrat şi făcut Ulei Sfinţit care să împlinească Promisiunile Divine, acesta este distribuit în fiecare biserică. Cei ce se încred în Cuvântul lui Dumnezeu, beneficiază de Puterea Credinţei.

Cât va trebui să plătesc?

Nu există nici un cost monetar asociat plăţii uleiului sfinţit. El este distribuit gratuit şi nu se impune nici o taxă pentru aceia care vor participa pe 10 iulie la această slujbă specială. În caz că deja aţi primit ulei, goliţi sticluţa care v-a fost dată de la noi şi veniţi înainte de slujbă să vi se reumple (e bine să veniţi cu o jumătate de oră înainte) Liturghiile vor avea loc la orele 09:00 şi la ora 15:00, duminică. La orice CdAS, veţi avea posibilitatea să intraţi în posesia unui flacon cu ulei sfinţit dacă nu aţi primit deja unul, iar dacă deja aţi primit, vi se va reumple. Atenţie: distribuirea se face exclusiv la una din slujbe.

Şi acum?

Ia această decizie de a participa la Slujba pentru Transformarea Vieţii ce va avea loc Duminică 10 Iulie la Locaşul Credinţei şi la toate CdAS. Veţi lupta împotriva tuturor problemelor care v-au afectat: bolile diagnosticate sau nu, datoriile pe care le-aţi acumulat şi pe care nu aţi reuşit să le plătiţi, starea de şomer pe care o aveţi de o lungă perioadă de timp, dezbinarea familială, certurile, agresiunile, despărţirile, singurătatea provocată de faptul că nu aţi găsit persoana potrivită, dependenţa de droguri, alcool, etc.; statul cu chirie, golul din suflet, complexele, neliniştea şi lipsa păcii.

Pe parcursul slujbei, rugaţi-vă puternic pentru rezolvarea acestor probleme. Invocaţi Numele lui Iisus Hristos în rugăciunea dvs. pentru ca să vi se deschidă uşile pentru: sănătate, prosperitate, viaţă sentimentală binecuvântată, uniune şi progres.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *