Un nou Centru de Ajutor și-a deschis ușile…

Scopul lucrării realizate de Centrul de Ajutor, a fost, este și va fi întotdeauna de a-i ajuta pe cei aflați în suferință să obțină o schimbare în bine a vieții, prin practicarea credinței biblice.

De aceea, duminică, 4 iunie s-a deschis un nou lăcaș în cartierul Bucureștii Noi din capitală.

Preotul responsabil de la Catedrala Credinței a realizat slujba de inaugurare la care au participat persoane supraîncărcate de probleme dar totodată în căutarea unei soluții la toate acestea. Dânsul a transmis celor prezenți un  cuvânt de speranță și încredere și s-au realizat rugăciuni puternice atât pentru sănătate, cât și în sensul familial și financiar. Puterea lui Dumnezeu s-a putut vedea pe loc, după rugăciuni , când oameni care intraseră cu dureri și apăsați de greutăți, au mărturisit că durerile au dispărut și se simt ușurați și eliberați de greutatea care îi apăsa.

Și cum această zi a coincis cu Duminica Rusaliilor, s-a făcut de asemenea o rugăciune pentru liniște sufletească  și ca lumina Duhului Sfânt să se pogoare în sufletele celor prezenți. La finalul slujbei, persoanele au plecat bucuroase și cu speranța că din acea zi viața lor nu va mai fi la fel.

Dacă locuiți aproape de Cartierul București Noi, vă așteptăm la biserica localizată pe Str. București Noi Nr. 131 – Lânga stația de metrou Laminorului.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *