Vineri Slujbă de dezlegare

Multe persoane au o viaţă distrusă şi nu ştiu de ce. Luptă să cucerească ceva şi după aceea pierd acel ceva. Găsesc pe cineva să întemeieze o familie dar după nu se mai înţeleg.

Nu reuşesc să aibă un loc de muncă stabil. În familie există vicii: de băutură, de ţigări, de jocuri de noroc, boli care se moştenesc din tată în fiu. Persoana se simte blestemată  şi tot ce a încercat să facă ca să scape de acest rău a fost în zadar.

Pentru dvs. care vă aflaţi în această situaţie PARTICIPAŢI la una dintre cele trei slujbe de dezlegare care se realizează la Biserica Universală:

VINERI la orele: 09:00, 15:00 sau 19:00

Treceţi prin această mare cruce sfinţită cu toată credinţa pe care o aveţi. Astfel, Dumnezeu vă va elibera viaţa de sub toate influenţele necurate, rele, a căror putere va subjugat, sufocându-vă cu probleme şi amărăciuni.

 

Nervozism

Gânduri de sinucidere

Lipsa locului de muncă

Vrăjitorie

Boli

Blestem din neam în neam

Probleme sentimentale

Ameţeli constante

Mizerie

Certuri

Depresie

Dezbinare familială

Insomnie

Vicii

Dna. Dorina din Argeş: Aveam pietre la rinichi şi la fiere. Am venit la slujbele de vineri şi la ecograf, nu mi s-a mai găsit nimic. Sunt complet vindecată.

Gheorghe: Sufăr cu inima şi doctorii au zis că am nevoie de o operaţie, însă nici unul nu se încumeta să facă această chirurgie, datorită vârstei mele înaintate. Nu mi-era deloc bine: respiram greu, oboseam foarte repede şi îmi era afectat şi mersul. Trăgeam spre stânga mereu, ca la un fel de pareză. Astăzi sunt bine, nu mai a fost nevoie de operaţie şi ştiu că toate astea se datorează Bunului Dumnezeu.

Gaspravich Elisabeta: Sufeream de discopatie lombară şi ajunsesem în aşa un stagiu încât, nici până la baie nu mai puteam merge fără baston. Am urmărit emisiunea la OTV şi m-am rugat alături de dvs. Am băut apa pe care o sfinţiţi la televizor şi îndată am simţit că încep să capăt forţă. Iată-mă aşadar aici, la catedrală, unde am reuşit să vin fără baston şi vreau să declar că, cu fiecare slujbă la care particip mă simt din ce în ce mai bine. Pot să merg bine, ba chiar să şi alerg. Totul mulţumită lui Dumnezeu.

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

2 comentários

elena Răspunde 18 mai 2011 la 6:57

buna!va rog sa imi raspundeti daca este slujba ortodoxa si daca nu putem veni vineri cand se mai tine?

neli Răspunde 19 mai 2011 la 6:19

nu stiu daca e adevarat ce se intampla dupa ce iesi din cruce pt nu am fost.cred ca acest lucru trebuie sa fac si eu cat de curand ,ca nu se mai poate incep sa cred ca nu mai am putere si noroc in viata asta cu toate ca eu cred in d/zeu ..amin