Vizită misionară în Ploieşti

Dumnezeu a spus în Cuvântul Său:

„…Duceţi-vă în toată lumea, şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură.” (Marcu 16:15)

Astfel, părintele Lucian, preotul responsabil al Bisericii Universale din România, a fost pe data de   05.11.2010 într-o vizită misionară la Centrul de Ajutor Spiritual din Ploieşti.

Fiecare om are dreptul la o şansă de a asculta Cuvântul Lui Dumnezeu, de a fi învăţat care este voia Lui Dumneze şi de a afla că prin puterea Lui, omul poate duce o viaţă fericită şi aici pe pământ, nu doar, după ce este mântuit, în rai. Într-adevăr Dumnezeu vrea ca noi să fim fericiţi în permanenţă însă mulţi se gândesc că vor suferi în viaţa asta ca după să fie mângâiaţi pe lumea cealaltă.

Aşadar, la această slujbă oficiată de părintele Lucian în Ploieşti, cei prezenţi au învăţat să creadă şi să se încreadă în Dumnezeu, au cunosct speranţa întru o viaţă fericită în care bolile, durerile, amărăciunea, sărăcia, neînţelegerile, viciile şi orice alt fel de probleme, nu-şi mai au locul.

Sutele de persoane prezente, au primit această binecuvântare spirituală care se resfrânge asupra vieţii lor fizice, dându-le eliberarea de sub dominarea suferinţei, instabilităţii, fricii şi a tuturor celorlaltor tipuri de aspecte rele şi negative, ale vieţii lor.

Fericirea a fost la ea acasă după această slujbă şi după rugăciunile puternice care au fost realizate. Poporul Lui Dumnezeu din Ploieşti a obţinut vindecare, eliberare, binecuvântări şi întărire în urma acestei vizite misionare.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *