Voluntarii de la Locașul Duhului Sfânt vizitează un adăpost pentru persoane fără casă

Un nou an a început, iar suferința și nevoile nu au rămas în anul trecut, din nefericire ele continuă..

De data aceasta voluntarii de la Locașul Duhului Sfânt din Timișoara s-au mobilizat și au strâns haine de iarnă, zeci de jachete groase și peste 200 de haine groase, gândindu-se la vremea din aceste zile și la persoanele ce nu au condiții să își cumpere astfel de îmbrăcăminte.

S-au pregătit mai multe pungi și s-au dăruit la adăpost… unde mai multe persoane sunt adăpostite din cauză că nu au casa proprie nici posibilități să închirieze măcar o cameră.

În acest adăpost am găsit mai multe persoane, și fiecare cu povestea sa. Sunt persoane care au încercat să își schimbe situația și au fost batjocorite, precum cazul unui domn care ne-a povestit că, s-a angajat undeva și atunci când patronul a aflat că locuiește la un adăpost, a profitat de el și când a terminat luna nu i-a mai plătit salariul ce i se cuvenea, pentru că știa, că nu avea cum să lupte pentru dreptate. Acest bărbat ne-a spus: ”Suntem tratați că niște gunoaie, prin simplu fapt că suntem pe stradă.”

Alte persoane au fost abandonate sorții de familiile lor, pentru că sunt bătrâni și sunt bolnavi, etc…

De aceea voluntarii nu au oferit doar haine groase ci de asemenea un pachet cu ceva dulce, fructe și un ziar de la Locașul Duhului Sfânt. De asemenea a fost dat un cuvânt de credință și întărire, explicându-le că viața lor se poate schimba.

Vedeți pozele de la această zi:

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

Ana Poloca Răspunde 21 ianuarie 2020 la 9:54

Dumnenezeu să binecuvînteze această inițiativă a pr. Nicolae și pe toți cei care au participat la această campanie. 👏👏👏