Duminica Floriilor

La Locaşul Credinţei şi la toate CdAS din ţară, ziua de duminică s-a realizat o slujbă cu totul şi cu totul specială în care s-a comemorat intrararea lui Iisus Hristos în Ierusalim înainte de prâznuirea Paştelor. Sute de persoane au venit la Locaşul Credinţei cu ramuri de salcie pentru a primi spiritual Prezenţa lui Dumnezeu în acelaşi mod în care locuitorii Ierusalimului L-au primit pe Propiul Iisus când El a intrat în oraşul lor (cu ramuri de finic).

Părintele a vorbit despre această intrare a lui Iisus în oraşul sfânt şi despre toate cele întâmplate atunci. Fiecare dintre cei prezenţi au aflat cum cu laude şi cu inimile deschise, toţi locuitorii Îl primeau pe Iisus care venea călare pe un măgăruş pentru a împlini Scriptura. Ei credeau în El şi Îl slăveau cu tot sufletul, însă aceiaşi oameni s-au întors totalmente împotriva Lui când I-a fost dat să fie răstignit.

Bineînţeles că din această slujbă nu a putut lipsi rugăciunea pentru Căutarea Duhului Sfânt, moment în care enoriaşii au profitat să se apropie de Dumnezeun şi să Îl Cunoască cu adevărat pe Tatăl lor Ceresc. Sute de persoane L-au lăudat în cor şi I-au cerut lui Dumnezeu ca în numele lui Iisus, Duhul Sfânt să se pogoare peste ei şi să nu Îi părăsească pentru tot restul vieţii lor.

De asemenea, nu au putut lipsi rugăciunile de eliberare, de vindecare şi de familie menite să confere oamenilor tranformările de care au nevoie de la Dumnezeu. Mulţi dintre cei prezenţi au plecat acasă fiind deja însănătoşiţi, iar alţii au plecat împreună cu o binecuvântare care avea să se materializeze în vieţile lor, în momentul când ei urmau să ajungă acasă şi să vadă schimbarea produsă acolo. Dumnezeu a arătat încă odată că Puterea Lui este cu cel care crede. 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *