Minunea depinde de dvs.

La slujba realizată în Sao Paulo, episcopul Edir Macedo, i-a îndemnat pe toţi să se ferească de religiozitate şi să se prindă strâns de Cuvântul lui Dumnezeu

Episcopul Edir Macedo a realizat pe 6 februarie Slujba pentru Întâlnirea cu Dumnezeu de la „Templo Maior”, Santo Amaro, din sudul oraşului Sao Paulo. El s-a rugat, a oferit orientări şi a determinat manifestarea puterii lui Dumnezeu în viaţa tuturor celor prezenţi.

Puţin după începerea slujbei, a chemat înaintea altarului, persoanele necăjite, disperate şi pe cele care chiar ajunseseră să creadă că Dumnezeu a uitat de ele. Înainte de a se ruga, a citat următorul verset biblic:

„Poate o femeie să uite copilul pe care-l alăptează, şi să n-aibă milă de rodul pântecelui ei? Dar chiar dacă l-ar uita, totuşi Eu nu te voi uita cu nici un chip” (Isaia 49:15)

După cuvântul rostit, episcopul a explicat: „Multe persoane cred că noi ne naştem cu noroc sau cu ghinion. Într-adevăr, religiile vor ca noi să credem asta, pentru că aşa se poate justifica eşecul şi aşa, ei nu mai sunt nevoiţi să aducă soluţii la diversele probleme existente. Dar să ştiţi că cine vă aşterne viaţa, sunteţi dvs. Dvs. sunteţi responsabil(ă) de viitorul dvs.”

Episcopul a avertizat de asemenea pericolul ce pândeşte în folosirea emoţiei în locul raţiunii atungi când trebuiesc luate decizii. El a clarificat faptul că, credinţa inteligentă este raţională şi nicidecum emotivă. „Inima este înşelătoare şi rea. Dacă tu îţi vei folosi inteligenţa şi nu inima, unindu-ţi astfel gândurile cu cele ale lui Dumnzeu, tu îţi vei consolida viaţa pe o bază solidă şi astfel, nimic nu o va putea dărâma.” – a spus el.

Înainte de încheierea slujbei şi de căutarea revărsării Duhului Sfânt, episcopul a dorit să clarifice că promisiunile divine nu se împlinesc automat în viaţa celor ce cred, ci este necesar, să-L invocăm pe Dumnezeu şi să-I cerem Lui, miracolul pe care-l aşteptăm.

„De aceea este dat Duhul Sfânt; ca să fim creativi, să avem inspiraţie, pentru că minunea depinde de dvs. şi de Dumnezeu, însă, tu nu poţi să aştepţi ca El să facă ceea ce tu trebuie să faci. Aceasta este credinţa inteligentă. Fugi de religiozitate şi prinde-te de Cuvântul lui Dumnezeu trăind în dependenţa Lui” – a încheiat dânsul mesajul.

Slujba s-a terminat printr-o rugăciune puternică pentru toţi cei prezenţi.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *