Vizita Inimii Universale la un orfelinat din Cluj-Napoca

Fiecare copil ar trebui să se bucure de dragostea, protecția și grija părinților. Din păcate, nu este așa. Copiii care trăiesc în orfelinate nu au parte nici măcar de vizita părinților, de prezența lor, măcar din când în când.

Dar, cum Inimă Universală, grupul de voluntari ai Centrului de Ajutor Spiritual din Cluj-Napoca, este prezentă oriunde cineva este în nevoie, copiii de la Centrul de Primire a Copilului – Gavroche au fost bucuroși să le primească vizita, dragostea și atenția. Sâmbătă dimineața, membrii grupului au adus copiilor, unii aflați la vârsta adolescenței, produse de igienă, dar și dulciuri, fructe și suc.

Unii sunt acolo de când se știu, alții au ajuns mai târziu. Toți au, însă, în comun durerea, dezamăgirea și sentimentul de a fi părăsiți fără nici o explicație. Singura mângâiere vine din faptul că au condiții bune de locuit, față de alte centre de acest gen, și din faptul că personalul îi ajută să-și depășească stările și emoțiile negative prin care trec, de multe ori.

Inimă Universală le-a ridicat moralul, le-a indus speranță în viitor și i-a ajutat, prin optimism și generozitate, să se bucure de prezent. Rugăciunile pe care le-a spus pentru ei i-au încurajat să-L caute pe Tatăl care nu-i va părăsi niciodată, pentru că-i iubește cu o dragoste necondiționată și neschimbătoare.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *