Rădăcina răului

CURSUL PENTRU A SMULGE RĂUL DIN RĂDĂCINĂ
Studiul 1 (Recunoaşte că ea există înauntrul tău)

Toți avem rădăcini rele, pentrucă toți am fost expuși la semințe rele, care au fost lansate asupra vieților noastre.Unii au mai multe, alții mai puține, dat toți le posedăm. Nu este vorba de ‘’dacă’’ le aveți sau nu, ci ‘’de care’’.

Dvs poate că niciodată nu v-ați gândit la asta sau nici nu credeți în această posibilitate. Dar convingerea dvs și gândurile dvs nu schimbă faptul că ele există în viața dvs și cu cât mai devreme dvs recunoașteți acest lucru: că există rădăcini rele în viața dvs, mai repede veți putea începe să le combateți.

Domnul Iisus a zis: ‘’Pomul se cunoaște după rodul lui’’(Matei 12:33)

Care a fost rodul vieții dvs?

Dvs ați încercat și ați încercat, dar niciodată nu ați rezolvat problema.Vă gândeați că nu exista soluție…Poate că dvs sunteți în acest moment plină de probleme, cu multe ‘’ramuri uscate și neroditoare’’ în viața dvs.

Poate că dvs i-ați auzit pe mulți zicând că pentru situația dvs nu este posibil să existe o soluție. Atunci, iată aici propunerea noastră:

1)Dacă dvs veniți și aplicați ce veți învăța, este garantat că rădăcina problemei dvs va fi tăiată și împreună cu ea problema se va usca; dvs nu veți mai fi în acest ciclu de doborâre din viața dvs.

2)Cu inteligența dvs veți face posibilul și cu credința, Dumnezeu va face imposibilul. Recunoașteți că există unele rădăcini în viața dvs pe care doar El le poate tăia. Este scris că El schimbă timpul și anotimpurile și revelează ceea ce este ascuns. Credeți!

3)Rezistați gândurilor negative: ‘’că asta nu mă va ajuta’’, ‘’cazul tău este diferit’’, sau ‘’e foarte dificil’’, etc. Nu lăsați ca rădăcina negativității să atingă creierul dvs! Bineînțeles că este posibil! Totul este posibil pentru cine crede! La urma urmelor, dacă dvs veniți și viața dvs nu se schimbă, cel mai rău lucru care se poate întâmpla este ca ea să rămână la fel. Dvs nu veți pierde nimic!

4) Dar, cu siguranță asta va cere o luptă din partea dvs. Totuși, gândiți-vă la lupta pe care dvs deja ați avut-o de-alungul atâtor ani cu aceste probleme. Câte eforturi care nu au valorat nimic? Cât timp și bani pierduți? Lupta împotriva rădăcinii este mai grea, pe termen scurt, dar se rezolvă. Lupta împotriva ‘’ramurilor’’ niciodată nu se rezolvă și niciodată nu se termină… Decizia este a dvs!

5)Dacă dvs decideți să acceptați această provocare, atunci există două lucruri importante pe care trebuie să le faceți:

(1) Angajeați-vă față de dvs înșivă și față de Dumnezeu că veți veni în următoarele 7 Duminici. Nu-L mințiți pe Dumnezeu și nici pe dvs înșivă.

(2)Folosiți cartela dvs, începând să căutați rădăcinile problemelor dvs. Scrieți pe ea până la patru roade rele pe care dvs le vedeți în viața dvs. Sub problemă, scrieți care credeți dvs că poate fi rădăcina. Nu vă preocupați dacă răspunsul este bun sau greșit, pe parcursul cursului; Dumnezeu vă va revela răspunsul corect! Dar, deocamdată este important ca dvs să vă gândiți la asta. Nu ignorați acest pas, pentru că este foarte important ca dvs să vă opriți, să gândiți și să scrieți pe această hârtie.

CU INTELIGENȚĂ, DVS VEȚI FACE POSIBILUL ȘI CU CREDINȚA, DUMNEZEU VA FACE IMPOSIBILUL.

Nu pierdeți al 2-lea Pas al acestui Studiu,duminica următoare, ziua 09 octombrie, la ora 09:00!


Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *