„Nimic nu se compară cu Duhul Sfânt”- Americo și Aline

Viața lui Americo și a Alinei este o dovadă vie a Campaniei Focului Sfânt. Urmărește acest video și află cum era viața lor, și ce au făcut ca viața lor să se transforme.

Fără credință este imposibil

”Iar fără credință este imposibil a plăcea lui, fiindcă cel ce vine la Dumnezeu trebuie să creadă că el este și că este un răsplătitor al celor ce îl caută cu zel.” (Evrei 11:6)

Dacă Esau ar fi murit, ar fi rezolvat problema lui Iacov?

La Sfânta liturghie de duminca 20 iunie, s-a explicat că de multe ori problemele nu sunt numai împrejurul persoanelor ci înauntrul lor…

A nu obosi iertând

“Să se lase cel rău de calea lui şi omul nelegiuit să se lase de gândurile lui, să se întoarcă la Domnul, care va avea milă de el, la Dumnezeul nostru, care nu oboseşte iertând.”
Isaia 55: 7

Credința izbăvitoare

“Căci,Tu eşti bun, Doamne, gata să ierţi şi plin de îndurare cu toţi cei ce Te cheamă.”
Psalmii 86:5

Un om este înghițit de o balenă în Statele Unite

Un eveniment rar și șocant a devenit știre vinerea trecută în Statele Unite. Un scafandru a fost înghițit de o balenă cu cocoașă în timp ce pescuia homar în…

Timpul de a căuta

“Toate îşi au vremea lor şi fiecare lucru de sub ceruri îşi are ceasul lui. Căutarea îşi are vremea ei, şi pierderea îşi are vremea ei; păstrarea îşi are vremea ei, şi lepădarea îşi are vremea ei.”
Eclesiastul 3:1,6