Linia SOS Spiritual

amigo24h

Este un serviciu disponibil, în fiecare zi a săptămânii, pe tot parcursul anului.

Dacă aveți o problemă gravă şi credeți că nu aveți cui să-i spuneți ce se întâmplă cu dumneavoastră, dacă aveți nevoie disperată să vă descărcați, dacă nu vreți doar să fiți ascultat, ci să primiți sfaturi practice despre cum să înfruntați situația prin care treceți, atunci noi suntem aici să vă ajutăm.

Nu contează cine sunteți, care este credința dumneavoastră, religia, naționalitatea… Important e că apelul va fi preluat de o persoană care se va ocupa cu adevărat de dumneavoastră și care are cele mai bune intenții în ceea ce vă privește. Considerați-ne un prieten de încredere, care va face tot ce poate, ca să vă ajute.

Pentru noi, este o plăcere să vă ajutăm. Toată echipa Locașului Duhul Sfânt are o pregătire şi un „antrenament” riguros, pentru că avem experiența consilierii unor persoane cu probleme grave şi noi înșine am trecut prin multe necazuri, înainte să venim aici, ca să vă ajutăm telefonic…. Dar, primind ajutor de la Locașul Duhului Sfânt, am învins dificultățile.

De aceea, atunci când sună cineva, simțim cu adevărat durerea persoanei. Datorită lucrurilor prin care am trecut și cunoscând ce simte persoana în acele momente, ne asigurăm că aceasta va închide telefonul, numai după ce va primi alinare și ajutor.

Noi nu punem presiune pe nimeni. Dacă doriți doar ca cineva să vă asculte, vom face asta. Dacă aveți nevoie de un ajutor mai profund, atunci vă vom îndruma către cel mai apropiat Locaș al Duhului Sfânt.

Fie că doriți  o simplă informație, fie că aveți nevoie disperată de cineva cu care să vorbiți, suntem la dispoziția dumneavoastră, la telefon 021.255.73.00 sau 0721.805.569.