Sărbătoarea Corturilor – 2014

Sărbătoarea Corturilor – o adevărată sărbătoare interioară.

_DSC9247

Pentru prima dată în România la sediul național al Centrului de Ajutor s-a realizat Sărbătoarea Corturilor. Un număr mare de femei au participat la această Sărbătoare, multe dintre ele venind costumate ca în epoca lui Moise.

Sărbătoarea Corturilor, în sens spiritual, amintește de grija pe care Dumnezeu a avut-o cu poporul lui, pe care, de-a lungul celor 40 de ani de peregrinare prin deșert  l-a sprijinit cu mâncare și l-a protejat.

10590567_10204787724323056_96711897133407117_n

Flavia Sousa, cea care a condus acest eveniment, s-a adresat publicului prezent, format  din femei de toate vârstele, precum și din adolescente și tinere, venite nu doar din capitală, ci din mai multe locuri din țară, transmițând un mesaj pentru transformarea interioară. Cum majoritatea problemelor prin care trece o femeie provin din interior și multe dintre ele trăiesc un deșert înăuntrul lor, acest mesaj a avut scopul de a face femeile să reflecteze la propria viață și să ia o decizie chiar în acel moment de a schimba cursul vieții lor.

Orice problemă interioară , fie o invidie, un orgoliu, o rănire sufletească, o trădare, ochi răi, etc. nu se rezolvă cu lucrurile din exterior, ci printr-o întâlnire cu Dumnezeu. Doar atunci există această reînnnoire interioară, când totul înăuntrul unei persoane devine diferit.

_DSC9439

Oratoarea a oferit tuturor participantelor oportunitatea de a primi o schimbare adevărată în viața lor, dar pentru asta a fost nevoie ca fiecare să ia o decizie personală, vorbind cu sinceritate pentru Dumnezeu tot ceea ce era negativ,  despre tot răul pe care îl  păstrau înăuntrul lor și astfel, printr-o dăruire adevărată au putut avea o întâlnire cu Dumnezeu și în consecință să aibă o nouă viață.

Așa cum a afirmat majoritatea femeilor, a fost ceva unic, au fost momente de neuitat care le-au marcat viața la Sărbătoarea Corturilor 2014 de la care nu au lipsit muzica, dansul și multă bucurie!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *