Postul lui Daniel: ce conținut să consumi în această perioadă?

Din 11 decembrie, cei care doresc să primească Duhul lui Dumnezeu și-au dedicat viața propozitului Postului lui Daniel. Sunt douăzeci și una de zile departe de informații și divertisment secular pentru a te dedica primirii Duhului Sfânt și/sau reînnoirii.

De ce este important:
Cu toate acestea, în această perioadă, mulți se întreabă: „Din ce conținut să mă alimentez, din moment ce nu voi căuta subiecte seculare?”.

Pe lângă Cuvântul lui Dumnezeu, participanții la Postul lui Daniel trebuie să-și ocupe mintea cu conținuturi care să-i ajute să rămână în credință, pentru a primi Duhul Sfânt în viața lor. Prin urmare, în acest text, avem sfaturi separate despre ceea ce puteți face în timpul postului, care are ca scop cel mai mare primirea minții lui Hristos.

Rețelele de socializare – Facebookul și Instagramul de la Catedrala Credinței, zilnic se pune la dispoziție conținut spiritual pentru cei care vor sa aibă mult mai mult de la Dumnezeu.

Pentru femei, este disponibil și blog-ul Ester Bezerra, care este soția episcopului Edir Macedo. Ea împărtășește meditații zilnice din Cuvântul lui Dumnezeu cu învățături valoroase pe www.paginauniversala.ro

Radio și televiziune – Locașul Duhului Sfânt menține în continuare un program extins de programare la TV(Nașul tv, Inedit Tv, Kapital Tv, inclusiv Catedrala Tv online  și Radio Pozitiv care sunt 24 de ore. Conținut exclusiv și special pentru ca tu să fii conectat cu Dumnezeu în acest post al lui Daniel.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *