24 Decembrie: Sfânta Împărtășanie a familiei

Va fi realizată o slujbă specială la Catedrala Credinței și la toate Locașurile Duhului Sfânt din țară. Află mai multe

 

Care este adevărata semnificație a Crăciunului pentru tine? Pentru multe persoane este o sărbătoare religioasă, prin care creștinii sărbătoresc nașterea lui Iisus. Pentru alții, este deja doar o întâlnire festivă, la care se împart cadouri și sărbătoresc fără prezența „sărbătoritului”.

Dar, tocmai pe această dată mulți lasă sărbătorile deoparte, pentru a da loc certurilor, neînțelegerilor și lipsei de dragoste, mai ales în ambientul familiar.

Dar, până la urmă, care este secretul pentru a avea o familie fericită?

Contrar a ceea ce vedem pe rețelele sociale, de exemplu, nu este de ajuns să faci și să publici fotografii frumoase sau să călătoriți împreună. A întemeia o familie și a o menține sănătoasă și fericită, necesită provocări zilnice.

Pe blogul său, Episcopul Renato Cardoso clarifică că dăruirea față de familiei este fundamentală pentru a evita problemele între membri din aceeași locuință. „Noi nu putem neglija familia noastră. Luptele în exterior sunt mari, dar aceasta nu este o scuză”, sfătuiește.

Biblia Sfântă evidențiază, de asemenea, importanța de a avea grijă de familie. În Deuteronom 5:16 este versetul care vorbește despre a cinsti tatăl și mama. Într-o altă parte, Cartea Sfântă indică ca adevăratul creștin nu poate să uite de rudele lui: „Iar dacă cineva nu se îngrijește de ai lui și mai ales de cei din propria casă, a negat credința și este mai rău decât cel care nu crede.” (1 Timotei 5:8).

Sfânta Împărtășanie a familiei

În această joi, 24 Decembrie, Episcopii și Preoții vor realiza o rugăciune specială în favoarea tuturor familiilor. Cu această oportunitate, tu și toți cei dragi ai tăi veți participa la cel mai important moment al Bisericii Domnului Iisus: Sfânta Împărtășanie.

La ora 18:00 la Catedrala Credinței și la toate Locașurile Duhului Sfânt din țară.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *