Am Obosit! Vreau o schimbare!

De partener… De serviciu… De casă… De părinți… De soț… De soție… De familie… De De prieten(ă)… De mașină… De țară… De corp… De biserică… De Preot… DE VIAȚĂ! De partener… De serviciu…De casă… De părinți… De soț… De soție… De familie… De prieten(ă)… De mașină… De Țară… De corp… De biserică… De Preot… DE VIAȚĂ!

 

Unele cu o mai mare, altele cu o mai mică intensitate… realitatea este că azi, mai mult ca niciodată, TOȚI VOR SĂ SCHIMBE UN LUCRU ÎN VIAȚA LOR

Mai mult de 60 mii de români au emigrat în prima jumătate a anului. Dar ce caută ei? Într-un singur cuvânt, doar: SCHIMBARE!

Dar deja ați observat că există persoane care își petrec viața schimbând? Schimbă soțul, soția, casa, mașina, serviciul, țările… ajungând chiar la extrem, de a-și schimba aspectul feței sau fizionomia, pur și simplu pentru că nu se simt satisfăcuți cu reflectarea pe care o văd în oglindă. Existența lor este o eternă căutare pentru ultima schimbare care o pot face în viețile lor, pentru că ‘’starea normală’’a lor este schimbarea!

Totuși, cel mai curios  din toate acestea este că  într-un mod sau altul TOȚI DORESC SCHIMBĂRI, DAR NIMENI NU VREA ÎNTR-ADEVĂR SĂ SE SCHIMBE!  Acesta  este faptul care ne duce la o reflectare mai profundă la  tema și următoarea întrebare: ESTE POSIBIL SĂ SCHIMB, FĂRĂ SĂ SCHIMB?

Nu, întrebarea anterioară nu a fost nici o greșeală, doar o simplă chestiune de semantică, care dacă dvs sunteți atenți , înțelegerea dvs vă va putea elibera de multe traume emoționale pe care dvs le colecționați.

Doriți SĂ VĂ SCHIMBAȚI? SĂ URMAȚI O NOUĂ DIRECȚIE? SĂ  VĂ TRANSFORMAȚI EXISTENȚA? Bine, atunci începeți cu ce este evident: DVS!

DA! De ce să nu începeți cu dvs, cu interiorul dvs, prin a pune ’’casa în ordine’’, pentru că, doar permițându-vă SĂ VĂ SCHIMBAȚI ÎNĂUNTRU veți cauza reacția  în lanț cu forța suficientă pentru a schimba tot ce doriți în afară!

SUNTEȚI OBOSIȚI DE A FACE SACRIFICII EXTERIOARE FĂRĂ SĂ VEDEȚI RĂSPUNSUL DORIT?

Bine, există doar o CALE, pentru adevărata SCHIMBARE și această CALE  trece prin SACRIFICIU CARE ESTE FĂCUT PENTRU DUMNEZEU!  Doar acest parcurs va  va dicta rezultatul pozitiv, pentru cine este obosit  de a sacrifica, investind tot ce are în toate opțiunile prezentate, obținând mereu rezultat negativ! Dacă sunteți obosit, aceasta este unica și adevărata formă de schimbare! ÎNCEPÂND DE DUMINICĂ , 2 DECEMBRIE, INVESTIȚI ÎN ADEVĂRATA SCHIMBARE!

16.12.2012

În toate Centrele de Ajutor

‘’Noi putem ușura durerea, sarcina aproapelui, dar, doar sacrificiul pentru  Unicul și Viul Dumnezeu poate transforma viața’’. BJF

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *