Clujenii s-au vindecat pe loc

Circa 100 de oameni au participat duminică, 12 ianuarie, la slujba care a avut loc la Centrul de Ajutor Spiritual din Cluj-Napoca. Slujba a fost ținută de Părintele Lucian, responsabil cu Centrul de Ajutor Spiritual din România.

Participanții, veniți din Cluj-Napoca și din împrejurimi, au adus cu ei un bagaj plin de probleme și suferințe, pe care l-au aruncat la picioarele Domnului Iisus Hristos. Au știut că aici, la Centrul de Ajutor Spiritual, pot găsi o soluție, un sfat, o rugăciune, care să-i ajute să rezolve orice problemă, să-i ajute să scape de orice suferință.

Părintele s-a rugat Lui Dumnezeu pentru binecuvântarea lor cu tot ce au nevoie, pentru eliberarea lor de orice rău care-i ține încătușați. Ca urmare, au fost oameni care au mărturisit că s-au vindecat pe loc de boli fizice și sufletești, de care au suferit ani de zile.

De cele mai multe ori, însă, rugăciunea nu este suficientă, ci trebuie completată cu renunțarea la obiceiurile negative și cu practicarea credinței. De aceea, Părintele a făcut un apel la împăcarea cu Dumnezeu, pentru că numai așa putem beneficia de promisiunile și binecuvântările Lui. Asta presupune, pe de o parte, să ne recunoaștem păcatele în fața Lui, iar pe de altă parte, să realizăm o alianță cu El și să renunțăm la negativitate și răutate. Unul dintre rezultatele cele mai dorite ale reconcilierii cu Dumnezeu este obținerea liniștii sufletești. În mijlocul unei societăți corupte, plină de stres și îngrijorare, liniștea din suflet este o ancoră a stabilității și echilibrului.    

Oamenii au plecat de la slujbă cu o speranță și o încredere nouă. Cu speranța că toate problemele se vor rezolva, cu încrederea că toate suferințele vor dispărea. Speranța și încrederea în Dumnezeu.

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *