CONSACRAREA ZECIUITORILOR

 

cópia de CONSACRAREA

De la începutul până la sfârșitul anului, alegerea va fi a dumneavoastră. Oare suferința dvs se va prelungi sau zilele dvs rele se vor termina, o dată pentru totdeauna?

”Să păziți poruncile pe care eu vi le dau azi, ca să fiți puternici și să puteți intra în posesia țării spre care veți trece pentru a o lua în stăpânire, ca să aveți multe zile (1) în țara pe care DOMNUL a promis-o strămoșilor voștri că le-o va da atât lor, cât și seminței lor, o țară în care curge lapte și miere.
Căci țara în care veți intra pentru a o stăpâni nu se aseamănă cu țara Egiptului, de unde ați venit și pe care ați semănat-o și irigat-o cu picioarele voastre, ca pe o grădină de zarzavat. Țara în care veți intra ca s-o moșteniți are munți și văi care adună apa ploilor. De acest ținut se îngrijește DOMNUL (2), Dumnezeul vostru. Ochii Lui veghează continuu peste el de la începutul anului până la sfârșitul lui(3). (Deuteronom 11:8-12)

(1) ca să aveți multe zile: Există persoane care chiar au realizări, dar pentru că nu sunt fidele, ceea ce realizează nu ”are multe zile” în mâinile lor, în viața lor…
(2) de acest ținut se îngrijește DOMNUL: A fost ceea ce Dumnezeu a spus foarte clar în Maleahi 3:10, că va mustra pe cea care devorează pentru ca să nu mai distrugă recolta pământului (rezultatul muncii). Dacă Dumnezeu are grijă de viața/munca cuiva, cine le poate prejudicia?
(3) de la începutul anului până la sfârșitul lui: Nu vor exista urcușuri și coborâșuri de-a lungul anului, nici nu vor exista mese bune și mese rele.

Unul dintre lucrurile care ne atrage atenția a fost că Dumnezeu folosește cuvântul ”CA SĂ AVEȚI MULTE ZILE”, care înseamnă ”a prelungi durata a ceva” . Aproape toate persoanele pentru a nu spune toate, sunt obișnuite să gândească, să spună sau să simtă următorul lucru: ” Tot ceea ce se întâmplă bun în viața mea nu durează, dar sunt rare dățile în care ceva bun se întâmplă.” Opusul de asemenea este adevărat: ” Aproape mereu se întâmplă ceva rău în viața mea și durează atât că îmi mâhnește sufletul.”

Dar ce face să existe mai mult din ce e bun sau ce e rău în viața omului?

INFIDELITATEA:
– Știm că infidelitatea face blestemul să aibă multe zile ( boli care au multe zile, criză, mizerie, doborâri, nefericire, frustrări, etc) în viața omului,

– Persoanele care sunt infidele lui Dumnezeu cu Zeciuielile lor, devin atât de obișnuite cu suferința prelungită, că atunci când se întâmplă ceva bun (și se întâmplă) ea chiar ”e neîncrezătoare”, nici nu crede că se poate întâmpla;

– Asta înseamnă să trăiești în infidelitate: Doar cei infideli acceptă ca tot ce este rău să aibă multe zile în viețile lor, pentru că acesta este cauzat de cea care devorează.

FIDELITATEA:
– În privința persoanei care-I este fidelă Unicului Dumnezeu-Viu de aceea este zeciuitoare ( Îi restituie lui Dumnezeu ce este al Lui, Îl recunoaște pe primul loc în viața ei), ea este muncitoare, onestă, responsabilă, punctuală, harnică. Această persoană ajunge să se bucure de ofranda a tot ce este bun în această viață timp de multe zile și așa se va întâmpla pe parcursul anului 2014”

-Pentru ca persoana să poată avea multe zile așa cum Dumnezeu a promis, va trebui să aibă multe zile de sănătate, pentru că o persoană bolnavă nu trăiește mult și mult mai puțin cu o viață de calitate;

-Va avea multe zile înțelepciune, pentru că prostia te costă foarte mult și uneori chiar propria viață, etc.

De pe 05 până pe 12 ianuarie, vom aduce Zeciuiala noastră de Fidelitate și o Ofrandă Generoasă, pentru ca în 2014 să avem multe zile bune!

1 CONSACRARE A ZECIUITORILOR DIN 2014
DE LA 05 PÂNĂ LA 12 IANUARIE 

Catedrala Credinței
Șos. Fundeni nr.11
Sector 2, București

și în toate Centrele de Ajutor Spiritual

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *