Uleiul Răspunsului – 12 Iunie

 

De ce Ulei Sfinţit?

 

De mai multe ori, în Biblie, atât în Noul cât şi în Vechiul Testament, vedem că Uleiul Sfinţit a fost folosit de către Dumnezeu ca un element prin intermediul căruia îşi dezvăluie sau îşi reprezintă Puterea. Aceasta poate fi arătată în viaţa cuiva sau prin ceva. Măslinul este privit ca unul din cei mai rezistenţi arbori de pe Pământ şi care reuşeşte să supravieţuiască în orice condiţii meteorologice. Există măslini în Israel care au peste 2000 de ani.

La ce foloseşte?

Uleiul Sfânt a fost ales de Dumnezeu pentru a fi în principal un element ce serveşte pentru vindecarea bolnavilor şi este un punct de contact prin care se înving toate forţele diavolului. Extraordinar este faptul că propiul Iisus Hristos, i-a învăţat pe apostoli să ungă cu ulei şi astfel să facă minunile să ia naştere.

Scoteau mulţi draci şi ungeau cu untdelemn pe mulţi bolnavi şi-i vindecau. (Marcu 6:13)

Este vreunul printre voi bolnav? Să cheme pe prezbiterii bisericii; şi să se roage pentru el, după ce-l vor unge cu untdelemn în Numele Domnului. Rugăciunea făcută cu credinţă va mântui pe cel bolnav, şi Domnul îl va însănătoşi; şi, dacă a făcut păcate, îi vor fi iertate. (Iacov 5:14,15)

Ucenicii lui Iisus îi ungeau pe bolnavi şi pe cei afectaţi spiritual cu ulei sfânt, iar aceştia erau subit vindecaţi şi eliberaţi. Uleiul este de asemenea simbolul Duhului lui Dumnezeu. Este folosit pentru sfinţire, prosperitate şi reprezintă Divinitatea.

Care este originea lui?

Uleiul Sf’ânt vine din Ţara Sfântă – Israel, Ierusalim

Odată pe an, episcopii şi preoţii din întreaga lume, fac o peregrinare în Israel, iar după ce prezintă uleiul lui Dumnezeu pentru a fi consacrat şi făcut Ulei Sfinţit care să împlinească Promisiunile Divine, acesta este distribuit în fiecare biserică. Cei ce se încred în Cuvântul lui Dumnezeu, beneficiază de Puterea Credinţei.

Cât va trebui să plătesc?

Nu există nici un cost monetar asociat plăţii uleiului sfinţit. El este distribuit gratuit şi nu se impune nici o taxă pentru aceia care vor participa pe 12 iunie la această slujbă specială. Liturghiile vor avea loc la orele 07:00, 10:00, 14:00 şi la ora 17:00, duminică. La orice CdAS, veţi avea posibilitatea să intraţi în posesia unui flacon cu ulei sfinţit. Atenţie: distribuirea se face exclusiv la una din slujbe.

Şi acum?

Ia această decizie de a participa la Slujba pentru Transformarea Vieţii ce va avea loc Duminică 12 Iunie la Locaşul Credinţei şi la toate CdAS. Veţi lupta împotriva tuturor problemelor care v-au afectat: bolile diagnosticate sau nu, datoriile pe care le-aţi acumulat şi pe care nu aţi reuşit să le plătiţi, starea de şomer pe care o aveţi de o lungă perioadă de timp, dezbinarea familială, certurile, agresiunile, despărţirile, singurătatea provocată de faptul că nu aţi găsit persoana potrivită, dependenţa de droguri, alcool, etc.; statul cu chirie, golul din suflet, complexele, neliniştea şi lipsa păcii.

Pe parcursul slujbei, rugaţivă puternic pentru rezolvarea acestor probleme. Invocaţi Numele lui Iisus Hristos în rugăciunea dvs. pentru ca să vi se deschidă uşile pentru: sănătate, prosperitate, viaţă sentimentală binecuvântată, uniune şi progres.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

2 comentários

liliana balan Răspunde 9 iunie 2011 la 20:12

va rog frumos as vrea si eu ulei sfintit dar sunt din baia mare si nu am cum sa ajung in bucuresti am mari probleme financiare am 3 copii si stau in chirie nu am casa mea va rog spunetim cum sa fac

demeter elisabeta Răspunde 31 decembrie 2012 la 18:17

ma numesc demeter elisabeta jud bv sat roades va urmaresc fiecare zi tv si pe internet si va rog frumos sa va rugati pentru mine am diabet de 24 de ani si stiu ca in noapta aceasta de revelion este slujba si eu as vrea sa fiu acolo cu voi sa ma rog dar stau departe nu am cum dar ma rog acasa va multumesc mult si un an nou binecuvantat pentru toata lumea asta in numele lui Iisus Hristos, asa sa fie amin!