Vindecarea Bolilor Cronice

Ai auzit din nefericire că nu mai este nici o soluție pentru problema ta de sănătate?

Este Cineva care nu a renunțat niciodată să creadă în tine și în vindecarea ta! Crede și tu!

Organizația Mondială a Sănătății afirmă că bolile cronice ca cele cardiovasculare, diabetul, obezitatea, cancerul și bolile respiratorii reprezintă  59% din totalul de 57 de milioane de decese pe an și 46% din totalul bolilor.

Atacurile cardiace și infarct-urile miocardice omoară 12 milioane de oameni pe an; hipertensiunea și alte boli cardiace fac în jur de 4 milioane de victime. În toată lumea sunt 177 milioane de oameni care suferă de diabet și mai  mult de 1 milion suferă din cauza excesului de greutate.

Cine suferă de o boală cronică este informat că va avea nevoie de tratament tot restul vieții, că nu există vindecare la problema lui de sănătate și că va trebui să aibă o viață limitată și cu multe restricții.

Astfel, bolnavii cronici își văd cotidianul și calitatea vieții serios afectate, renunțând de multe ori să mai lucreze și să-și realizeze treburile mai simple.

Dacă nu accepți să suferi din cauza acestei boli tot restul vieții, ești invitat să participi și să folosești credința la slujbele din ZIUA VINDECĂRII DE BOLILE CRONICE,  în fiecare marți și primește minunea pe care ți-o dorești atât de mult.

 

Vindecată de cancer

“Mi-a fost depistat un cancer malign la nas și situația mea era atât de delicată încât am fost programată la operație în termen de 30 de zile, existând ipoteza de a rămâne fără nas. Îmi era frică să nu rămân desfigurată!

Cunoscând Locașul Duhului Sfânt și făcând seria de slujbe pentru Sănătate, am fost vindecată! În ziua stabilită pentru operație, medicii au fost surprinși, pentru că după realizarea examenelor au confirmat că a dispărut cancerul.”

Elena Carlos

Program:  09:00, 15:00 sau 19:00

Catedrala Credinței, Șoseaua Fundeni Nr. 11, Sector 2, București

Și în toate Locașurile Duhului Sfânt din țară

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *