Ziua Îndrăgostirii Binecuvântate

Ziua Îndrăgostirii Binecuvântate

Trandafirul Dragostei de Ziua Îndrăgostiților

Ca simbol al dragostei, afecțiunii și valorizării celuilalt… dar și ca sursă pentru blestem, invidie și distrugere a fericirii altora…

Nu există zi în care se vând mai mulți trandafiri decât în Ziua Îndrăgostiților. Un buchet mare și de prost gust sau un simplu trandafir, sunt unele dintre cadourile pe care majoritatea  bărbațiilor le aleg  ca să le ofere iubitelor lor în această zi .

Totuși, există o parte mai neagră, care nu este cunoscută în general de către public. Există oameni în  a căror viață sentimentală blestemul a intrat printr-un trandafir. Multe vrăjitorii în dragoste se fac cu trandafiri.

Care este rezultatul lui?

În multe cazuri, relația de dragoste nu decurge bine pentru că în viața lor sentimentală există doar spini. Și câți nu sunt cei care cunosc doar spinii trandafirului, care reprezintă partea dificilă a dragostei!

Pe data de 15 februarie, vei cunoaște reversul medaliei: MIROSUL DRAGOSTEI ADEVĂRATE!

Vino să primești Trandafirul, care este cel mai mare simbol al Dragostei. Nu va fi totuși un Trandafir oarecare, pentru că acela pe care îl vom da are putere de a distruge orice blestem sentimental!

Participă sâmbătă, 15 februarie, la ora 18:00, la Terapia Iubirii, și află de ce în această zi se va realiza DISTRIBUIREA ÎN EXCLUSIVITATE A TRANDAFIRULUI DRAGOSTEI!

Terapia Iubirii,

Sâmbătă, la ora 18:00

Catedrala Credinței – Șos. Fundeni, nr 11 – Sector 2 – București

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *