Locașul Duhului Sfânt vine în ajutorul vârstnicilor din Județul Cluj

Voluntari de la Locașul Duhului Sfânt din Cluj-Napoca au pregătit pungi cu alimente pentru a le oferi unui cămin de vârstnici din apropierea orașului.

Având în vedere circumstanțele provocate de virusul COVID-19, și de acord cu măsurile de prevenție instituite de guvern, aceștia au mers cu scopul de a-i ajuta pe cei care sunt cel mai mult afectați, vârstnicii. Din păcate, pentru siguranța persoanelor aflate la azil, voluntarii nu au putut intra pentru a le oferi atenție, un gând pozitiv, dar totul a fost dat cu o inimă deschisă și cu multă bucurie.

“În acest cămin locuiesc aproximativ 42 de persoane, având vârste cuprinse între 42 și 90 de ani. Cei care sunt mai tineri, locuiesc aici pentru că nu au casă, nu au pe nimeni, și noi le asigurăm tot. Donația dumneavoastră este foarte binevenită în această perioadă, mai ales din cauza faptului că, la marile centre comerciale există o penurie la alimentele de bază, atunci toate donațiile sunt binevenite pentru bunicii noștri,” a declarat dna Anca, coordonator al Căminului de Vârstnici Sfântul Sava din localitatea Copăceni.


“Toate ajutoarele sunt binevenite oricând, nu numai în această situație excepțională în care ne aflăm în momentul de față și vă mulțumesc în numele bunicilor noștri”, a mai spus ea cu bucurie.

Acesta a fost începutul colaborării Locașului Duhului Sfânt cu Căminul pentru Vârstnici, și cu siguranță va continua pentru că, așa cum spune Cuvântul lui Dumnezeu, mai fericit este cel care dă, decât cel care primește. Este o bucurie să-i ajutăm pe cei care sunt în suferință.

Fiți un colaborator prin donțiile dvs.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *