Strategia răului de a împiedica mântuirea ta

În cadrul unei Slujbe, Episcopul Renato Cardoso a vorbit despre felul în care moartea este sigură pentru noi toți și despre importanța prioritizării Mântuirii sufletului.

„Moartea este sigură. Credem că suntem în zilele de pe urmă. Este posibil ca mulți aici să fie în viață când Iisus se va întoarce. Acum, fie prin întoarcerea lui Iisus, fie prin moarte, viața ta aici, pe acest Pământ, are termen de valabilitate”, a comentat el.
Atunci Episcopul a arătat că, între timp, diavolul lucrează pentru ca mulți să se piardă în grijile vieții de zi cu zi — lăsând deoparte grija de lucrul principal.

„Diavolul vrea să te gândești la aici și acum, la facturile pe care trebuie să le plătești, la problemele tale de familie. El vrea să te gândești la lucrurile la care nu te vei gândi când vei muri. Pentru că nu vei mai avea niciun motiv să-ți faci griji pentru lucrurile acestei vieți, în afară de sufletul tău și unde va petrece veșnicia”, a spus el.
De ce este important să vorbim despre asta:
„Când o persoană este mântuită, ea lasă cu adevărat toate necazurile și suferințele de pe acest pământ și începe să se bucure de eternitate. Dar dacă ea moare fără mântuire (…) va suferi eternitatea într-un loc unde este întuneric, diavolul, demonii, tot ce este rău este acolo. Un loc pe care Dumnezeu l-a pregătit nu pentru oameni, ci pentru Satana”, a explicat Episcopul.
„Pentru ca ființa umană să nu ajungă în acest loc, Dumnezeu a trimis pe Domnul Iisus să-și dea viața, să se predea și să plătească datoria, pentru păcatele lor. Dar trebuie să-ți exerciți credința, să iei o decizie de credință și să crezi în Iisus… Credința este ceea ce practici din Cuvântul. Crezi și accepți Cuvântul în așa fel încât să trăiești după el”, a reiterat el.

Vă rugăm să rețineți cu atenție că:
Cuvântul lui Dumnezeu spune așa:
”Cel ce crede și este botezat, va fi salvat; dar cel ce nu crede va fi damnat.” Marcu 16:16

„Biblia nu spune că trebuie să fii pregătit pentru botez. Nu există nicio pregătire. Există o decizie. Ori vrei să trăiești o viață nouă cu Iisus, ori nu (…) Așa că, atunci când iei o decizie, te botezi în apă, acolo îți lași vechea viață, și apare o persoană nouă”, a afirmat Episcopul.

Pentru mai multe învățături, participați la o slujbă la Locașul Duhului Sfânt. La Catedrala Credinței pe Șos. Fundeni nr.11 sector, 2 din București sau într-un Locaș al Duhului Sfânt mai aproape de casa ta. Găsiți adresa aici.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *