21 de Zile ale Postului lui Daniel

Vor fi de 21 de zile pentru ca tu să investești în ceea ce este sfânt. Pentru a afla mai multe despre importanța Duhului Sfânt în viața ta…

Potrivit episcopului Macedo, Duhul Sfânt este cea mai mare investiție pe care cineva o poate face. De fapt, motivul pentru care mulți oameni din Biserică nu au viața schimbată, îl constituie absența Duhului lui Dumnezeu înăuntrul lor.

Nu Îl au pentru că ei nu vor să renunțe la eul lor, sunt ghidați de propriile gânduri și dorințe, trăiesc în funcție de propria lor voință. Aparțin unei instituții, dar nu Împărăției lui Dumnezeu. Apostolul Pavel știa că în mijlocul romanilor convertiți erau de asemenea falși convertiți, care sunt cei născuți din carne:

”Voi însă nu mai sunteți pământești, ci duhovnicești, dacă Duhul lui Dumnezeu locuiește în adevăr în voi. Dacă n-are cineva Duhul lui Hristos, nu este al Lui. ”

Romani 8:9

CONVERTIRE: “Mulți creștini care cunosc Cuvântul Adevărului, petrec ani în biserică, dar nu reușesc să-și pună viața în centrul voinței lui Dumnezeu. Sunt “căldicei spiritual” și prin urmare nu reușesc să primească Duhul Sfânt” afirmă episcopul Macedo.

Din păcate, aceasta este realitatea celor mai mulți oameni care sunt în interiorul bisericii. Spun că ei cred în Domnul Iisus, dar comportamentul, atitudinile, caracterul, nu sunt în concordanță cu Cuvântul lui Dumnezeu. Cât timp vor insista în acest comportament, niciodată nu vor putea să primească Duhul Sfânt.

21 DE ZILE: Cine are Duhul lui Dumnezeu trăiește o viață cinstită, nu are de ce să se înrușineze. Are ochi buni, este milostiv, tolerant, îngăduitor. Dacă ești convins că în viața ta lipsește Duhul Sfânt, primul pas pentru a-L primi este de a abandona greșeala și de a începe să te supui la Cuvântul lui Dumnezeu.

“Când omul începe să practice Cuvântul lui Dumnezeu, el începe să meargă spre Domnul Iisus și mergând spre El, primește Duhul Sfânt”, spune episcopul.

Definește-ți viața, părăsește păcatul, renunță la voințele tale, la dorințele tale, ca să ajungi înaintea lui Dumnezeu și să te pui la dispoziția Lui, astfel încât El să intre în viața ta.

Pe 14 august a început Postul lui Daniel. Sunt 21 de zile ca să investești în ceea ce este sfânt. Pentru a afla mai multe despre importanța Duhului Sfânt în viața ta, participă în fiecare miercuri la “Seara Mântuiri”, la Catedrala Credinței sau la cel mai apropiat Centrul de Ajutor de casa ta.

De pe 14 August până pe 3 Septembrie

Catedrala Credinței:

Șoseaua Fundeni nr. 11, sector 2-București (vis-a-vis de fostul supermarket XXL)

și în toate Centrele de Ajutor din țara.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *