Postul lui Daniel

Ce este Postul lui Daniel?

Acest propozit special este inspirat din capitolul 10, al cărții lui Daniel din Sfânta Scriptură. El a fost un proroc evreu ce a trăit în captivitate, în Babilonia.

Și, timp de 21 de zile, el a postit pentru a căuta prezența lui Dumnezeu. În această perioadă, Daniel și-a concentrat în totalitate atenția spre Împărăția lui Dumnezeu.

Atunci, obiectivul Postului lui Daniel este ca dvs să vă învăluiți exclusiv cu gândurile ce provim de la Duhul Sfânt.

Lăsați la o parte informații seculare (lumești). Abțineți-vă de la emisiunile de la televizor, de pe internet și de pe alte mijloace ce nu au legătură cu Dumnezeu.

Ce puteți face pe parcursul Postului lui Daniel?

Participați la slujbele ce sunt realizate zilnic la Catedrala Credinței sau la Locașul Credinței mai apropiat de dvs.

Meditați în Cuvântul lui Dumnezeu, căutând cunoașterea ce vine din partea Celui Prea Înalt. Căutați prezența Lui acasă și în alte momente ale zilei dvs, rămâneți mereu în duh de rugăciune. Rugăciunea ne face să fim conectați cu Dumnezeu.

Priviți în fiecare zi emisiunile de la Nașul Tv – Nu Renunța și Timpurile Actuale – de la ora 06:30 dimineața și 17:00, urmăriți Catedrala Tv, mesajele ce sunt postate zilnic pe pagina noastră, urmăriți de asemenea emisiunile și mesajele postate pe facebook – Catedrala Credinței Universal – .

De asemenea puteți să vă uitați la filme creștine sau la serii Biblice.

Căutați Duhul Sfânt

Dacă încă nu ați primit botezul cu Duhul Sfânt, profitați acest propozit de rugăciune pentru a-L căuta.

Duhul Sfânt este prezența propriului Dumnezeu locuind în interiorul nostru. De aceea, El este esențial pentru ființele umane. Este El cel ce promovează transformarea adevărată și completpă a vieții.

Dacă dvs deja aveți Duhul Sfânt, separați această perioadă pentru a căuta trezirea spirituală. Întărindu-vă și mai mult în El.

Prima zi a acestui propozit

Participați la slujbele ce se vor realiza în această duminică, 22 septembrie, la Catedrala Credinței din București, de pe Șos. Fundeni nr 11, sau la Locașul Credinței mai apropiat de dvs. Nu pierdeți această oportunitate

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *