Postul lui Daniel – de pe 11 până pe 31 Decembrie 2020

Profită de această perioadă pentru a-ți detoxifica mintea și a-ți hrăni sufletul

 

Studiile au dovedit deja influența pe care mass-media, în general, o are asupra oamenilor. Mai ales internetul, care prin rețelele sociale, stimulează comportamente și obiceiuri.

Fără îndoială, internetul a adus nenumărate beneficii și facilități pentru oameni, cu toate acestea, utilizarea greșită și excesivă a cauzat multe probleme fizice, psihologice și chiar relaționale.

Unii experți, de exemplu, consideră că utilizarea excesivă a noilor tehnologii îi face pe oameni mai stresați, mai impulsivi și neatenți.

Cu alte cuvinte, nu există nicio îndoială că suntem cu toții ușor influențați de conținutul pe care îl absorbim, fie prin internet sau prin alte mijloace, precum ziare, reviste și televiziune, cu reclame TV, filme, telenovele etc.

De aici și importanța de a fi selectivi cu conținutul pe care îl consumăm. Deoarece, pe lângă faptul că ne contaminează mintea, ne va îndepărta atenția de ceea ce contează cu adevărat.

Prin urmare, pentru a ne detoxifica mintea și a ne conecta cu Dumnezeu, Episcopul Edir Macedo a anunțat că Postul lui Daniel, care se va încheia în noaptea dintre ani, va avea loc în ultimele zile ale anului 2020, în perioada 11 decembrie – 31 decembrie.


Ce este Postul lui Daniel?

Postul lui Daniel se bazează pe propozitul descris în capitolul 10 al cărții lui Daniel, în Biblie. Timp de 21 de zile, Daniel a decis să postească pentru a căuta favoare, înțelepciune și înțelegere de la Dumnezeu.

„Sunt 21 de zile în care ne izolăm, ne excludem de orice informație seculară, sport, distracție, divertisment, orice ne va estompa mintea de lucrurile lui Dumnezeu. Este dificil, pentru că în mod normal persoana dorește să fie bine informată. Dar, în aceste 21 de zile ea nu va fi informată despre lucrurile care se întâmplă în lume și va fi informată doar despre lucrurile care se întâmplă în Împărăția lui Dumnezeu”, a clarificat episcopul Macedo.

Astăzi, printre lucrurile care împiedică cel mai mult părtășia noastră cu Dumnezeu se numără distracțiile – toate formele de divertisment și informații seculare care ne bombardează tot timpul. Domnul Iisus obișnuia să spună „cine are urechi de auzit, să audă” (Matei 13:9). Acesta este exact scopul Postului lui Daniel: să ne deschidem urechile către vocea lui Dumnezeu.

Vezi mai jos cele 10 beneficii ale „Postului lui Daniel”:

  1. Un somn mai liniștit.
  2. Reducerea anxietății.
  3. Mai multă intimitate cu Dumnezeu.
  4. Sporește credința.
  5. Aduce pace interioară.
  6. Îmbunătățește capacitatea de concentrare.
  7. Extinde viziunea spirituală.
  8. Deschide înțelegerea.
  9. Combate frica și grijile.
  10. Botezul cu Duhul Sfânt.

Ce să faci?

În acest timp, trebuie să meditezi zilnic la Cuvântul lui Dumnezeu și să te învălui cu conținuturi care îți ajută credința.

Profită de „Postul lui Daniel” pentru a te adânci în ceea ce îți edifică sufletul, fără distragerea atenției al acestei lumi. Urmărește emisiunile noastre la televizor pe „Nașul TV”, zilnic la orele 6:30 și 17:00. În plus, poți urmări rețelele noastre sociale pe care vei găsi zilnic mesaje motivaționale, versete biblice, un cuvânt de credință, și multe alte conținuturi care îți vor hrăni sufletul.

Catedrala Credinței - Universal Catedrala Credinței – Universal

Catedrala Credinței - Universal  Pr Lucian

Instagram free icon  Catedrala Credintei

🌐 Locașul Duhului Sfânt

De asemenea, poți asculta radioul nostru online „Radio Pozitiv – Mereu Însuflețește”, oriunde ai fi.

Ai descărcat deja aplicația noastră „Radio Pozitiv”? Încă nu?
Apasă pe link și descarcă chiar acum gratuit:

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *