Săptămâna Dreptății Divine

 

Oriunde ne uităm, nedreptățile sunt peste tot. Acestea sunt situații care nu sunt judecate de o instanță.

„Cine va face dreptate unui soț sau soție care a fost trădat/ă? Care instanță va rambursa comercianții care și-au închis ușile, și-au pierdut veniturile și este puțin probabil să mai poată reveni la comerț ca înainte? Cine va face dreptate persoanelor care au murit din cauza lipsei îngrijirilor medicale?”, a întrebat episcopul Renato Cardoso, în cadrul programului „Inteligență și Credință” în data de 5 aprilie.

Săptămâna Dreptății Divine

De aceea, la Catedrala Credinței din București și la toate Locașurile Duhului Sfânt din țară, între 11 și 18 aprilie, va avea loc Săptămâna Dreptății.

Episcopul Renato a adăugat, de asemenea, în timpul programului, că atunci când vine vorba de justiție, trebuie să existe o căutare activă din partea persoanei. Justiția nu se întâmplă automat, este necesar să vă adresați Tribunalului, prin drepturi.

Așa cum a observat Domnul Iisus în pilda Judecătorului Nedrept: „Și nu va face Dumnezeu dreptate aleșilor Lui, care strigă zi și noapte către El, deși rabdă îndelung în ce îi privește?” Luca 18:7

„Dumnezeu caută pe cei care își manifestă credința ca să le facă dreptate. Deci, nu are rost să ne plângem. Justiția răspunde doar celor care o pretind. Deci, dacă vrei dreptate, trebuie să mergi la Tribunalul Divin”, a spus el.

Participă

Atunci, o să-ți prezinți cazul în fața Tribunalului Divin, care este Altarul. Scrie nedreptățile pe care le-ai trăit pe o bucată de hârtie și adu-l la această slujbă la cel mai apropiat Locaș al Duhului Sfânt de casa ta.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *