Săptămâna Mântuirii Familiei: participă pe data de 14 Februarie

Adu numele rudei pe care dorești să o ajuți pe o fâșie de hârtie

În Biblia, odată, apostolul Pavel cu prietenul lui de călătorii misionare, Sila, au fost prinși din cauza evangheliei. Acolo, într-o celulă întunecată, la miezul nopții, ei se rugau și cântau laude. Apoi, pământul s-a cutremurat în așa fel încât lanțurile care țineau prizonierii s-au dezlegat. Disperat, temnicerul responsabil cu acel loc, și-a scos sabia ca să se omoare, îi era frică de pedeapsa care ar fi venit peste el din cauza evadării presupuse a prizonierilor.

„Dar, Pavel, a strigat cu voce tare, spunând: Nu îți face niciun rău; fiindcă toți suntem aici.” Faptele Apostolilor 16:28

În zilele de astăzi, asta continuă să se întâmple. Pe de o parte, sunt acele voci care spun că nu mai există șansă, pe de altă parte, este o voce mai tare care spune: „Crede în Domnul Isus Cristos și vei fi salvat tu și casa ta.” Faptele Apostolilor 16:31

Săptămâna Mântuirii Familiei

„Vom face o campanie de rugăciune pentru mântuirea familiei. Vei scrie pe o fâșie de hârtie numele acelor rude pe care vrei să-i salvezi. Și vei aduce această hârtie duminică (14.02). Noi le vom cufunda în mirul sfințit. Vor fi aici timp de 7 zile”, a explicat Episcopul Renato Cardoso, la Sfânta Liturghie, pe 7 Februarie.

Dar în timpul emisiunii „Inteligență și credință”, pe data de 8 februarie, Episcopul Renato a adăugat: „Eu știu că mulți suferă din cauza unei rude, și au încercat deja totul pentru a ameliora situația de viciu, depresie și alte probleme ale acestor persoane. Dar eu am certitudinea că acest propozit pentru familie va inversa această situație pe care mulți o trăiesc zilnic în casa lor”.

Pe această fâșie de hârtie, tu nu vei scrie numele tuturor, vei scrie doar numele acelora care au nevoie de mântuirea sufletului. Va fi pentru transformarea completă a acelei persoane. Și dacă observi că mântuirea propusă de Domnul Iisus încă nu a ajuns în viața ta, include și numele tău la acest propozit.

Dacă tu, la fel ca și temnicerul din pasajul biblic, crezi că a ajuns sfârșitul, să știi că Dumnezeu a făcut ca lumina să strălucească peste el, și va face la fel și în viața ta. Dar, trebuie să-ți acționezi credința, participând la această campanie.

Află mai multe din videoclipul de mai jos:

În acest fel, acest propozit se va desfășura între 14 și 21 februarie, la Catedrala Credinței din București și la toate Locașurile Duhului Sfânt din țară.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *