Continuă să folosești Mirul Sfințit

În luna Februarie vor fi consacrate ariile vieții

Duminica trecută (31), în toate Locașurile Duhului Sfânt, a fost distribuit Mirul Sfințit tuturor celor prezenți.

Și cine l-a primit, ar trebui să aducă cruciulița cu elementul sfânt la Locașul Duhului Sfânt duminica viitoare, așa cum a explicat episcopul Renato Cardoso:

„Vom continua, în următoarele patru duminici ale lunii februarie, să introducem o picătură de ulei consacrat în cruciulița pe care ați primit-o ieri. Și în fiecare duminică, vom sluji într-un domeniu al vieții tale. Duminica aceasta va fi pentru aria financiară ”, a anunțat episcopul Renato Cardoso, în cadrul programului „Inteligență și credință”, pe 1 februarie.

La fel, Episcopul a adăugat că participanții trebuie să aducă documente sau ceva care să reprezinte aria financiară a vieții.

„Aduceți hârtii de la avocați, cauzele pe care le aveți în instanță, cartea de muncă, datoriile, extrasele, cardul bancar, contractul pe care doriți să îl încheiați. Vom pune acest lucru înaintea lui Dumnezeu și vom folosi Mirul Sfințit ca și văduva îndatorată care a folosit uleiul pentru a-și plăti datoria și a ieși din situația ei de robie (2 Regi 4) ”. Deci, participă duminică, 7 februarie, la ora 08:00, 10:00 sau 15:00 la cel mai apropiat Locaș al Duhului Sfânt de casa ta.

Sărbătoarea Primelor Roade

În aceeași zi, va fi și „Sărbătoarea Primelor Roade”, în care participanții îl vor pune pe Dumnezeu pe primul loc, prezentând zeciuielile. Cel Preaînalt îți dorește să ai o viață abundentă. De aceea, adu-ți aminte și de această consacrare.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *