Sfârșitul Frustrărilor

Ce a provocat frustrare în viața ta?

Pe data de 22 noiembrie, participă la slujba specială care va aborda acest subiect. Află mai multe…

O persoană frustrată este cea care nu a realizat încă ceea ce și-a dorit. Aștepta ceva care nu a venit.

În Biblie, vedem că și Avraam a experimentat frustrarea. Deși Dumnezeu a spus că este cu el, Avraam a întrebat despre fiul pe care voia să-l aibă (Geneza 15).

„Avraam, aici, poate reprezenta poveștile de viață ale multora care sunt frustrați. Nu a vrut mai mult, mai mulți bani sau realizări, pentru că deja îi avea. Din această cauză a fost frustrat. Încă nu avea un fiu.”, a explicat Episcopul Renato Cardoso, pe durata slujbei de duminică, 15 Noiembrie.

Cea mai mare dintre toate binecuvântările

Poate că ai o căsnicie fericită, dar profesional viața ta nu progresează. Cu toate acestea, mult mai mult decât realizările materiale, nu există nimic care să frustreze o persoană mai mult decât să nu aibă prezența Duhului Sfânt.

„Dumnezeu vrea să aibă o relație personală cu tine. Nu vrea să depinzi de nimeni. El vrea ca tu să ai propria Sa prezență în tine. Deci, trebuie să-L dorești mai mult decât orice. Și dacă încă nu ai Duhul Sfânt, aceasta trebuie să fie frustrarea ta”, a îndrumat Episcopul.

Sfârșitul Frustrăriilor

De aceea, duminică, 22 noiembrie, la Catedrala Credinței și la toate Locașurile Duhului Sfânt din țară, va fi decretat „Sfârșitul frustrărilor”.

„Dacă există o frustrare în viața ta, nu o accepta. Trebuie să ai această neliniște în tine: „Doamne, de ce nu am Duhul Sfânt?”. Mai mult decât pentru orice altă binecuvântare. Dumnezeu îți dă credință pentru ca tu să câștigi și binecuvântări materiale, dar toate acestea numai după ce ai primit Duhul Sfânt”, a concluzionat Episcopul. Pe de altă parte, dacă ai deja Duhul Sfânt, îndrumarea este să cauți ceea ce este promis în Biblie și care îți lipsește în continuare.

Așadar, nu rata această ocazie și participă la această slujbă specială.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *