Tabloul Familiei

quadro_sagrada11Cu fiecare zi care trece, scenariu se agravează…și cel mai rău este faptul că mulți au acționat ca martori tăcuți și pasivi!

Să fie o chestiune de noroc? Rodul unei întâmplări? Nu! Să ai o familie fericită în care toți membri cooperează pentru fericirea celuilalt este o investiție reală care poate să fie bună din momentul în care o iei în serios 100%.

Câți nu au fost martori ai distrugerii căsniciei lor sau ai decăderii cuiva drag? Totuși, din momentul  în care persoana este martora unui lucru, este obligată să facă ceva cu privire la ceea ce a fost martoră.

ÎN ACEASTĂ DUMINICĂ, la ora 9, vino să contracarezi dezgustul care s-a abătut peste multe familii și cine știe, inclusiv asupra familiei tale. Reconstruiește-ți  cadrul  familial negru, renunțând să mai fii un martor pasiv al faptelor și acționează în favoarea fericirii tale familiale.

Adu fotografia celor din familie, care va fi pusă la TABLOUL FAMILIEI.

” l-au scos afară din cetate şi l-au lovit cu pietre. Martorii şi-au pus hainele la picioarele unui tânăr numit Saul. Şi-l loveau cu pietre pe Ştefan.”

(Faptele Apostolilor 7:58-59)

Catedrala Credinței

Șos. Fundeni nr.11, Sector 2, București

Și în toate Centrele de Ajutor din țară

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *