Totul are un nume!

banner siteTotul are un nume!

În această lume, este recunoscut doar cine are un nume. Totuși, este un Nume care este mai presus decât toate celelalte și care se evidențiază prin Supremația lui Totală!

Ce este un nume? Este un mod de a desemna oameni, lucruri sau animale. Dar, pentru om, numele are o importanță mai mare, într-adevăr atât de mare, că unii ajung să caute semnificația sau trecutul istoric al propriului nume și pentru asta își reconstituie arborele genealogic.

IISUS. Acest Nume ne-a fost dat, DA, ”DAT” ca să-L punem mai presus decât orice valoare, putere, importanță sau considerație. Acest Nume are o așa Putere, încât oricine Îl folosește va avea acces la beneficii nenumărate, trecând de la: descurajat, bolnav, viciat, șomer, negativ, mâhnit, fricos, nefericit, credincios nerealizat, nehotărât, fanatic, singur… la Motivat, Sănătos, Eliberat, Serviciu bun, Pozitiv, Realizat, Curajos, Fericit, Echilibrat, Hotărât, Conștient, Iubit.

Din nefericire, mulți cred, că sunt ai lui Dumnezeu, dar nu dau Valoarea, Atenția și Întrebuințarea potrivită Puternicului, Mărețului, Sfântului și Veșnicului Nume al Domnului Iisus! Ei sunt umiliți și înrușinați când ar fi trebuit să fie înălțați prin Puterea folosirii Numelui Domnului Iisus, pentru că acest Nume reprezintă Puterea Celui Atotputernic, totuși, dacă nu-L folosim cum trebuie, nu va pare efectul dorit.

Dacă vrem să învingem în Cer, moștenind Viața Veșnică, învingând ispitele, problemele și atacurile răului și după moarte condamnarea, trebuie să ne Asumăm Credința în acest Nume, să Ascultăm de acest Nume, să Trăim pentru acest Nume, să Folosim acest Nume!

Dumnezeu vrea ce este mai bun pentru fiecare dintre noi, dar ca să beneficiem de Puterea și Autoritatea Numelui Său Minunat, e nevoie să-L confesăm, să-L recunoaștem, ca să fim Iertați, Eliberați, Realizați și Mântuiți.

”De aceea şi Dumnezeu L-a înălţat nespus de mult şi I-a dăruit Numele care este mai presus de orice nume, pentru ca în Numele lui Iisus să se plece orice genunchi din cer, de pe pământ şi de sub pământ, şi orice limbă să mărturisească, spre slava lui Dumnezeu Tatăl, că Iisus Cristos este Domnul.” (Filipeni 2:9-11)

Participă și schimbă-ți numele!

Pentru că este Autoritate și Putere doar în Numele care este mai presus decât orice nume!

Duminică, 28 februarie, la ora 9:00

 

Catedrala Credinței

Șos. Fundeni nr. 11

Sector 2, București

 

Și în toate Centrele de Ajutor din țară!

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *