Tratamentul împotriva Viciilor

România în lupta împotriva vicilor

Numărul în creștere al românilor prinși în vicii ar fi trebuit să servească drept  un semnal de alarmă pentru societate în general și pentru individ în particular.

Potrivit datelor Alianței pentru Lupta Împotriva Alcoolismului și Toxicomanilor (ALIAT), românii sunt printre cei mai mari consumatori de alcool din Europa. În țara noastră circa 2 milioane de persoane consumă băuturi alcoolice în exces.

În ceea ce privește fumatul, 70 de români mor zilnic, iar anual 42.000, din cauza bolilor cauzate de acest viciu. În rândul adolescenților cu vârste între 15-17 ani, 29% dintre ei fumează în mod constant.

Numărul românilor care joacă constant la pariuri este de peste 1 milion, în timp ce numărul celor dependenți de poker și ruletă este în jur de 150.000. Această dependență afectează oameni de toate vârstele și straturile sociale și devine o problemă tot mai gravă. Numărul celor care solicită tratament pentru această dependență este mare și continuă să crească.

La consumul de droguri, România se află printre țările din Europa al cărui consum este cel mai scăzut, canabisiul fiind cel mai consumat drog.

Tinerețe în risc

În rândul minorilor consumul băuturilor alcoolice este tot mai ridicat. Potrivit informațiilor de la UNICEF din 2013, 42% dintre copiii cu vârste între 10-12 ani au consumat alcool cel puțin o dată, iar vârsta medie pentru consumul de alcool este de 14 ani. Canabisul este cel mai consumat drog în rândul tinerilor români.

Tratament

Tratamentul împotriva Viciilor realizat la Centrul de Ajutor are ca obiectiv principal să ajute toate persoanele care doresc să găsească vindecarea la diferite tipuri de vicii care le chinuiesc, printre ele drogurile și alcoolul.

Prin aceste slujbe, cel viciat poate înțelege modul în care viciul îi controlează viața și gândurile, învățând ce va trebui să facă ca să scape complet de acest rău.

Descoperă în această duminică cum să obții vindecarea de acel viciu care te chinuiește de mult timp și te împiedică să ai o viață deplină și realizată!

Vino să participi la Tratamentul împotriva Viciilor, duminică la ora 15 la

Catedrala Credinței- Șos. Fundeni nr.11, sector 2 București

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *