Unicul

 

Este exclusiv, superior altora, excepțional și incomparabil… nu este nimic ca „UNICUL”.

V-ați gândit vreodată ce v-ar face fericit, la un moment dat? În lipsa originalului, de multe ori încercăm să găsim ceva asemănător care să substituie ce ne dorim cel mai mult, dar nu rare sunt cazurile în care ajungem la aceeași senzație ca întotdeauna… că „nu e același lucru ca originalul”.

E un fapt, nu este nimic ca UNICUL, originalul, și tot ce vrem să punem în locul lui va părea mereu o „copie ieftină”, doar o apropiere sau un simplu substitut care nu va servi niciodată 100% scopului dorit.

Visurile oamenilor sunt UNICE. Sunt atât de importante, încât milioane dintre ei își petrec intreaga viață urmându-le, și nu puțini sunt cei care mor fără a reuși să le realizeze.

Avraam a avut un vis care, pentru el, era UNIC și netransferabil. Nimic n-ar fi putut substitui visul acestui om, care era să aibă un fiu de la soția lui legitimă, iar acest vis n-a murit nici măcar atunci când ea i-a prezentat o sclavă care a venit la el ca să-i dea un fiu. Însă, Avraam l-a vrut doar pe UNICUL, PE FIUL PROMISIUNII! Și l-a avut!

Dar, PROMISIUNEA CĂ DUMNEZEU ÎL VA FACE TATĂL UNEI MARI NAȚIUNI trebuia să se împlinească. Ce a făcut Avraam ca s-o împlinească? A TESTAT CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU!

Avraam era UNUL, Isaac era UNICUL, binecuvântarea care a fost transmisă, O SINGURĂ CREDINȚĂ. De aceea: SACRIFICIUL UNIC ESTE DIFERIT DE TOT CE S-A FĂCUT PÂNĂ ATUNCI!

Isaac simboliza dependența lui Avraam și exact asta s-a cerut de la el! Atunci, Avraam a arătat unde era încrederea lui, în „Dumnezeu va purta de grijă”.

La fel ca Avraam, concentrarea noastră trebuie să fie în totalitate pe Lucrurile de Sus, Focul Sfânt fiind momentul testării noastre a lui Dumnezeu!

Dumnezeu a vrut să facă ceva măreț în viața lui Avraam, dar, pentru asta, era necesară detașarea lui de Isaac. Din acest motiv, aceasta este oportunitatea dumneavoastră de a testa Cuvântul lui Dumnezeu!

De ce la Templul lui Solomon?

Templul e unic în lume, așa cum DUMNEZEUL NOSTRU E UNIC și El și-a dat UNICUL SĂU FIU pentru noi!

Singura soluție pentru a vă schimba viața este Altarul, locul unde Dumnezeu L-a dat pe UNICUL SĂU FIU. Atunci când ajungeți în punctul de a da, de a Sacrifica UNICUL lucru pe care-l aveți, atunci acesta este Sacrificiul primit de Dumnezeu, semn al încrederii totale pe care o aveți în El!

Avraam a avut Promisiunea, dar ea nu se împlinise încă, de aceea Dumnezeu l-a făcut să arate unde era inima lui.

În 2015, Dumnezeu ne-a spus să ne uităm la ce a făcut Avraam…, dar, care a fost cel mai exemplar lucru pe care l-a făcut el? O minune? NU, A FOST FAPTUL CĂ A SACRIFICAT!

Această Campanie este pentru fiii lui Avraam, iar fiii Credinței sunt fiii lui Avraam!

Gândiți-vă un pic…
Ce v-ar face să spuneți ”Există Dumnezeu!!!”?
Care este UNICUL LUCRU care v-ar face fericit?

Atunci, nu ezitați, luptați, testați împlinirea Promisiunii prin Cuvântul lui Dumnezeu!

Pentru mai multe informații despre cum să participați la această slujbă, vorbiți cu unul dintre preoții noștri de la cel mai apropiat Centru de Ajutor Spiritual:

Catedrala Credinței – București: Șoseaua Fundeni nr. 11, sector 2
Centrul de Ajutor – Ploiești: Strada Gheorghe Doja nr. 62
Centrul de Ajutor – Pitești: Calea Craiovei (fostul Cinema Dacia)
Centrul de Ajutor – Cluj Napoca: Strada Ploiești nr. 51 (fostul Cinema Steaua Roșie).

Focul Sfânt la Templul lui Solomon
Din 12 până la 19 iulie

Wallpaper

romana-wallpaper_unico6

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *