Am învins

„Când am ajuns la Biserica Universală, aveam multe probleme, dar exista una care era mai mare decât toate… Am descoperit că am o tumoră la sânul stâng. Deja îmi apăruseră ganglioni la maxilar, aveam dureri mari la braţul stâng, slăbisem în greutate, dar până atunci nu ştiam ce am. Totuşi, fiind asistentă medicală de profesie, mi-am dat seama că era ceva grav şi m-am dus la medic.

Acolo mi-au zis că trebuie să mă duc urgent la oncologie să fac tratament. În acel moment am zis: Doamne, eu nu vreau să mor, am 2 copii de crescut care au nevoie de tată şi de mamă.

     Eram disperată, şi în acel moment am fost invitată de o vecină să
       particip la slujbele de la Biserica Universală.

Am venit ca fiind ultima uşă pentru rezolvarea problemelor şi într-adevăr, uşa s-a deschis iar eu am fost vindecată. Participând la Campaniile de Rugăciuni „Focul Sfânt din Israel” am primit de la Dumnezeu prin sacrificiile mele multe minuni: astăzi trăiesc şi sunt sănătoasă, copiii mei sunt bine, am renovat casa, având acum toate condiţiile pe care nu le aveam înainte şi care sunt necesare într-o casă. Participând la o altă Campanie „Focul Sfânt” am reuşit să câştig um proces pe care-l aveam de câţiva ani. Chiar şi avocata mea, care era una foarte bună şi nu pierduse nici un proces, se temea că pe acesta îl va pierde. Prin ochii ei de avocată nu erau şanse, dar credinţa şi sacrificiul meu în faţa lui Dumnezeu m-au dat victoria. Dumnezeu este puternic în viaţa celui ce crede şi îşi pune credinţa în acţiune prin sacrificul său”. A declarat, fericită că trăieşte, dna Dincă Elena din Bucureşti.