Învață să ierți

Alegând să lase deoparte sentimentele negative și luptând pentru ea însăși, Patrícia a învățat cum să facă alegerile corecte.

Patrícia a cunoscut Locașul Duhului Sfânt la puțin timp după despărțire. „Căsătoria mea nu mai mergea bine și în curând a urmat abandonul, trădarea și înșelăciunea. Pe lângă toate acestea, am fost ținta violenței psihologice și aveam de îngrijit o fiică de trei ani.” La acea vreme, Patrícia spune că suferea cu multe complexe de inferioritate, traume și dureri mari în suflet. „Divorțul, responsabilitățile părintești, casa… m-au lăsat și mai deznădăjduită, m-au făcut să mă simt foarte rănită, furioasă și suferind mult.”

Începând să meargă la Locașul Duhului Sfânt, mai ales vinerea și duminica, a ajuns să cunoască Adevărul și credința în Domnul Iisus. „Deși toate acele sentimente erau inevitabile, Cuvântul lui Dumnezeu ne învață să iertăm, pentru că durerea mă rănea pe mine și nu pe cealaltă persoană. Atunci mi-am dat seama că trebuie să mă eliberez de toate aceste sentimente. Nu a fost ușor, a fost nevoie de multă luptă, perseverență și predare în fața lui Dumnezeu! Și El lucra la mine, mă modela, schimbându-mi întregul interior.”

ALEGEREA CORECTA

Fără nicio cunoaștere a credinței, pentru că deși cunoștea Biblia, nu a citit-o, Patrícia a descoperit că Cuvântul lui Dumnezeu este un „Manual Sfânt”, care ne învață cum să trăim o viață deplină cu Dumnezeu. „Atunci am înțeles că Iisus ne-a lăsat Duhul Sfânt și că El poate trăi în mine. Așa că, am început să-L caut cu toată puterea și, într-o zi de neuitat, am fost botezată cu Duhul Sfânt. A fost minunat să fiu sigură că Duhul Sfânt trăiește în mine! Așadar, golul pe care l-am simțit în sufletul meu a fost umplut de Duhul Sfânt și toate traumele și complexele au dispărut. Astăzi, sunt o femeie nouă! Trec prin multe lupte, dar am cel mai de preț bun, care mă susține și îmi dă putere să lupt și să înving zi de zi.”

Patricia Almeida