Primul ministru israelian, îl primește pe episcopul Edir Macedo

bispomacedoPrimul ministru israelian, Benjamin Netanyahu, îl primește pe episcopul Edir Macedo

Episcopul Edir Macedo, a fost primit în Ierusalim joi, 17 decembrie, de către primul ministru din Israel, Benjamin Netanyahu.
Întâlnirea dintre cei doi s-a realizat într-un cadru restrâns și fără prezența mass-mediei. Ei au discutat despre subiecte ca relația Centrului de Ajutor cu poporul evreu și statul israelian.

Netanyahu a evidențiat importanța activității realizate de Centrul de Ajutor în Brazilia și în lume și a afirmat că este importantă îmbunătățirea relațiilor dintre Brazilia și Israel.

Liderul israelian l-a felicitat pe Edir Macedo pentru construirea Templului lui Solomon din Sao Paulo.

Netanyahu, care de profesie este arhitect, a spus că lucrarea este unică și proiectul este magnific. El a promis că în curând va vizita Brazilia ca să cunoască acel edificiu.
Shaul Ravid, vice-președintele Fondului de Ajutor din Israel, care a participat la întâlnire, cunoștea Centrul de Ajutor datorită legăturilor cu Israelul. El a a grantat că relațiile dintre acestea se vor intensifica.

benjaminnetenyahuPrimul ministru a subliniat importanța activității realizate de Centrul de Ajutor și de episcopul Macedo în Brazilia în particular, și pentru statul israelian în general.
”-Sunt foarte optimist că într-un viitor apropiat, în parteneriat vom putea face diferite proiecte”, a mai afirmat el.

Templu lui Solomon

Templul lui Solomon a fost inaugurat în iulie 2014, fiind prezente multe autorități braziliene și israeliene. Într-un moment important al ceremoniei, a fost intonat imnul Israelului.

La un an și jumătate de la inaugurare, el a devenit unul dintre principalele puncte turistice din Brazilia.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *