Duhul omului

Există atleţi care intră în competiţie doar pentru a participa şi alţii care intră pentru a câştiga. Unii se mulţumesc cu locul II sau III în timp ce alţii nu sunt mulţumiţi decât cu locul I. Ceea ce diferenţiază aceste două tipuri de persoane este duhul dinauntrul lor. Noi nu vorbim acum despre Duhul Lui Dumnezeu sau despre duhul altcuiva ci de duhul propriu fiecărei persoane.

Acest duh face parte din caracterul persoanei şi într-adevăr el este cel care face diferenţa între diversele tipologii umane. Acest duh, este cel care vă aminteşte în fiecare zi că a da greş, nu este niciodată o opţiune şi că viaţa dvs. nu poate fi niciodată un motiv de batjocură pentru lume.

Cu fiecare zi care trece, fără ca aceea persoană să-şi fi atins ţinta, ea devine tot mai determinată şi mai doritoare de a obţine ceea ce vrea.

Cu toate acestea, trebuie ca această atitudine să fie înrădăcinată în inima persoanei căci aşa ceva nu se cumpără cu bani. Exact lucrul acesta îi transformă pe oameni în campioni. Nimeni nu trebuie să-i amintească persoanei acesteia de obiectivele ei căci  setea de a învinge pe care o are, deja face acest lucru în locul ei.

Acest duh a lipsit multor persoane care au participat la Campania Focul Sfânt din Israel. Ele poate că şi au dorinţa de a sacrifica, dar, după câteva săptămâni sau luni după ce îşi prezintă cererea lui Dumnezeu, ea pierde setea de a vedea împlinirea miracolului. Atâta timp cât exista o persoană care s-o impulsioneze pe parcursul campaniei de credinţă, ea mergea înainte cu toată forţa, dar când cineva i-a spus o vorbă negativă, cuvinte de descurajare, forţa ei a dispărut instantaneu.

Din viaţa acestor persoane a lipsit să aibă înauntrul lor în fiecare zi, duhul care să le amintească că ele nicidecum nu pot să dea greş. Persoana care are acest duh, chiar şi după ani de zile după ce şi-a prezentat sacrificiul în altar, ea continuă să lupte cu aceiaşi intensitate cu care o făcea şi la început când poate că visul ei abia lua fiinţă.

Amintiţi-vă că duhul dvs. poate face asta!

„De aceea, noi nu cădem de oboseală. Ci chiar dacă omul nostru de afară se trece, totuşi omul nostru dinăuntru se înnoieşte din zi în zi.” (2 Corinteni 4:16)

Oare forţa ta se reînoieşte zi după zi?

Dumnezeu e cu tine.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *