Donaţie pentru orfani

 

Echipa de voluntari „Inimă de Aur” a vrut să-şi demonstreze încă o dată prin fapte, iubirea pentru aproapele lor, adică pentru cei aflaţi în suferinţe şi necazuri. De această dată, acţiunea lor umanitară a fost îndreptată către copiii orfani daţi în Asistenţă Maternală. Asistenţii maternali sunt o dovadă vie de curaj, dăruire şi iubire, pentru că au luat hotărârea de a lua în îngrijire copii abandonaţi pentru a le da o educaţie, asigurându-le un trai cât mai bun.

Echipa „Inimă de Aur”, a venit în sprijinul acestor copii părăsiţi cu o donaţie de alimente. Întâlnirea cu asistenţii maternali a fost mult aşteptată atât de ei cât şi de voluntarii de la „Inimă de Aur” care, cu toată dragostea au pregătit în amănunt cele necesare. Dna. Lazăr Simona, responsabilă cu această lucrare socială a apreciat sacrificiul pe care fiecare asistent maternal îl face pentru a creşte doi sau  chiar trei copii care nu sunt ai lor, zbătându-se să le fie bine acestora.

În acest scop, Dna. Simona împreună cu voluntarii au făcut o rugăciune în favoarea celor prezenţi, ca Dumnezeu să le dea forţă pentru a învinge totul şi binecuvântarea Lui să intre în vieţile lor. Le-au fost împărţite alimentele, dar cum echipa de voluntari ştie că acestea se vor termina le-a făcut şi o invitaţie de a participa la slujbele de la Catedrala Credinţei, pentru a căuta ajutorul lui Dumnezeu, care niciodată nu se va sfârşi, dăruind sprijin şi iubire celor care au nevoie.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *