Scrisoare pentru mine

Indonezia, Sri Lanka, India, Maldive, Tailanda, România, Australia, Japonia, China, Portugalia, Spania, Anglia, S.U.A, Canada, Libia, Egipt, Africa de Suld Mozambic, Capu Verde, şi lista continuă…

Subit, ceea ce înainte era un loc sigur, azi se poate transforma oricând într-un epicentru al distrugerii. Mulţi văd aceste evenimente ca pe nişte întâmplări ce sunt rezultatul unei naturi supărate pe neglijenţa umanităţii; alţii văd aceste catastrofe ca pe ceva normal pentru că istoria omenirii a fost întotdeauna presărată cu tragedii. Sunt de asemenea şi cei care, din cauză că au luat în seamă aceste semne, şi-au dat seama că în spatele lor este ceva supranatural ce a provocat toate aceste lucruri. Tu ce crezi despre toate astea?

Realitatea este că fie că avem sau nu o anumită credinţă (religie), ceea ce a fost profetizat prin intermediul bibliei, se împlineşte încă de când, omul a apărut pe faţa pământului. Chiar dacă mulţi persistă în negare spunând că Dumnezeu nu există şi chiar dacă unii cataloghează totul ca fiind de domeniul ficţiunii, Iisus totuşi a venit să salveze lumea. Dar, având liberul arbitru, a-L accepta este întotdeauna ceva ce stă la latitudinea noastră, însă, această alegere este unica, care, dacă nu este făcută, ne supune la cele mai mari riscuri din viaţa noastră. Riscăm astfel să pierdem cel mai mare beneficiu dat de Dumnezeu fiinţei umane: Mântuirea.

Dar, cum trebuie să-L acceptăm pe Iisus? Ce e nevoie să facem? Ar fi de ajuns să-L recunoaştem ca fiind Domnul nostru? Nu, pentru că mulţi recunosc că El este Dumnezeu, însă, chiar şi aşa nu Îl acceptă. A-L accepta implică atitudini cum ar fi: căirea de păcate, botezarea în apă pentru iertare şi cerinţele continuă pentru că cu cât ne învăluim mai mult în dorinţa de a-L accepta, cu atât plutim mai mult spre „în faţă”.

Învăluirea maximă pe care o poate avea cineva în acest sens este să fie botezat cu Duhul Sfânt. Pentru cine Îl acceptă şi se converteşte, acesta este un mare pas înainte. Acesta este legământul suprem în care nu se mnai distinge Creatorul de creaţie pentru că Primul nu doar că va face parte, dar va şi locui înauntrul celui de al doilea. Aceasta este realitatea pe care nu v-o asumaţi şi de care duhul dvs. este însetat. De aceea Îl căutăm în fiecare Miercuri şi Duminică.

Prietenul meu, alegerea de a veni pe această lume nu a fost a ta, dar, odată ce tu devi conştient de „e-ul” tău, nu mai există nici o alegere care să nu-ţi aparţină şi toate acestea sunt determinante pentru deznodământul final al vieţii tale. Fă alegerea potrivită pentru că Hristos nu este încă o opţiune ci este Unica Opţiune.

Dacă vrei să câştigi un suflet astăzi, împărtăşeşte acest mesaj cu ceilalţi. Trimite-l celor pe care-i iubeşti printr-un mail sau înmânează-l personal acestora…

 

 

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *