Templul lui Solomon

Biserica Universală va construi în Brazilia (San Paulo) o replica a Templului lui Solomon, cu pietre aduse din Israel

Biblia spune că regele David, în timpul domniei sale, a decis sa construiasca un templu pentru locuirea lui Dumnezeu, pentru care nu acceptă faptul că el, un muritor, care trăiesc într-un palat înconjurat de avere şi de confort, în timp ce era chivotul lui Dumnezeu în corturi şi cabine. Dar Domnul, prin proorocul Natan, a avertizat el spunând că de construcţie nu ar trebui să fie făcute de el, dar de succesorul său, Regele Solomon. David, înainte de a părăsi tronul fiului său, el a adunat rezervele regatului – 100 000 de talanţi de aur şi un milion de talanţi de argint peste comoara lui privat, 3000 de talanţi de aur si 7000 de talanţi de argint rafinate – şi a oferit pentru a construi casa Domnului. Deoarece un talant de aur echivalent la 36 de kilograme de aur şi un talant de argint, echivalent cu 36 kg de argint. Prin urmare, Regele David a donat un total de 360 de kilograme de aur şi argint, ceea ce corespunde la o valoare de peste 10 miliarde de dolari.

Dupa sapte ani de munca, Templul a fost construit de regele Solomon, şi folosite pentru ani de către oamenii, ca un loc de cult şi livrarea de sacrificii pentru Domnul.

Chiar dacă este atât de măreţ şi glorios, în anul 587 î.Hr., babilonienii cucerit Ierusalimul şi redus la cenuşă templu mare. Decenii mai târziu, de reconstrucţie a fost făcut pe acelaşi site de-al doilea Templu, care a fost de asemenea distruse. Astăzi, doar o parte care rămâne a clădirii este construit Zidul de Vest, vazut de mii de evrei şi creştini din întreaga lume ca sacru.

Pentru evrei, încă mai există speranţa că-al treilea Templu este construit astfel încât să Mesia va domni cu ei. Dar pentru ca să se întâmple, va trebui să aşteptaţi câteva catastrofe naturale sau schimbări guvernamentale care se retrage din Moscheea lui Omar locale, de construcţie efectuate de către adepţii Islamului.

Cu bazele în orientările biblic, Biserica Universală a Împărăţiei lui Dumnezeu se va construi o replica a Templului lui Solomon, în Brazilia, în São Paulo (SP). Acesta va fi un mega biserica, cu 126 de metri lungime şi 104 metri lăţime, dimensiuni care depăşesc cele ale unui oficial de fotbal şi cel mai mare templu al Bisericii din Sao Paulo, Catedrala SE sunt mai mult de 70 000 metri pătraţi de suprafaţă construită într-un bloc din oraş 28000 de metri. Înălţime de 55 metri corespunde o cladire de 18 etaje, aproape de două ori înălţimea statuia lui Cristos Mântuitorul. Prevăzute pentru livrare, timp de patru ani de-acum, munca va fi o piatră de hotar în istoria Bisericii Universale din Împărăţia lui Dumnezeu.

Complexul va include, de asemenea, 36 de şcoli Biblie pentru a se potrivi cu o capacitate de aproximativ 1300 de copii, studiouri TV şi radio, un auditoriu de 500 de persoane, plus o parcare pentru mai mult de o mie de masini.

Concepute pentru a provoca un impact minim asupra mediului, templul va fi construit cu un grad ridicat reciclate şi regionale-tehnologie, care asigură utilizarea raţională a energiei, care să permită reutilizarea de apă şi căldură.

În zona exterioară va fi un memorial de la 250 de metri pătraţi, care poate fi folosit ca un spaţiu pentru expoziţii şi evenimente. Ideea ar spune că nu doar istoria Bisericii, dar explică de asemenea, unele de funcţionare a templului ca o lucrare de inginerie.

Potrivit arhitectului si autor al proiectului, Rogério Silva de Araujo, societatea este indrazneata si foloseste tehnologie de ultima ora, astfel ca atunci cand oamenii intra pe site, de călătorie prin timp si simt ca au fost în primul templu construit de Solomon . „Incepand cu fatada, prin lobby-ul şi obţinerea în interiorul navei, am creat o viziune a modului în care oamenii să se refere la trecut. În acest scop, suntem profitând de toate cele mai recente tehnologii, combinate cu bun-simţ în arhitectura astfel încât să nu creeze această ciocnire de epoci „, spune Araujo.

Chiar şi în cadrul Bisericii, un cabinet reprezentând Chivotul Legii va fi plasat pe altar pentru a oferi un efect tridimensional care, atunci când a deschis, ar putea fi văzut în întregime în interiorul său şi, de asemenea, reflectate în baptisteriu, creând senzaţia în timpul botezul, persoana va fi botezat în corabie. La faţa altarului vor fi aplicate douasprezece pietre, reprezentând cele douăsprezece triburi ale lui Israel, şi toate altarul este flancat de două coloane apeluri diferite Joachim şi Boaz, de asemenea, numele menţionate în Biblie. Biserica va fi în Bras (la est de capitala statului) şi va avea o capacitate de peste 10 000 de locuri.

În conformitate cu Episcopul Edir macedo, site-ul nu va fi de aur, dar mulţime de detalii angajaţi în fiecare parte a templului sunt foarte similare cu cele ale altarului vechi. „Am comandat acelaşi tip de pietre din Ierusalim, care a fost folosit de către Solomon, după cum am linie de pereţi din templu cu ei. Vrem ca oamenii să aibă un loc frumos chiar încearcă Dumnezeu şi, de asemenea, posibilitatea de a juca în aceste roci şi rugăciunile pe ele „, a spus episcopul în timpul unei reuniuni a avut loc în Sao Paulo.. El crede că vizita la Templul nu se limitează numai la fidelă a IURD, dar va deveni un turist şi culturale, vor atrage oameni din întreaga lume.

Pentru presedintele evrei tineri organizate, Persio Bider, această iniţiativă va promova o mai bună înţelegere a poporului brazilian nu evreu despre Israel si evrei, eliminarea prejudecăţilor şi antisemitismul, încă prezente în societatea. „Numai prin înţelegerea reciprocă putem eradica orice fel de prejudecăţi sau discriminare din partea cât şi, prin urmare, lucrează împreună la similitudinile pe care ne respectă şi ceea ce gândim şi să credem în mod diferit. Avem multe în comun şi avem nevoie să se unească pentru a putea lucra în mod activ într-o mai justă, pozitive şi sa axat pe o coexistenţa inter-religios şi complete, care este de ce cred că este iniţiativă foarte interesantă a episcopului macedo, vreau sa spun o mulţime de dragoste ţara lui Israel şi poporul evreu „, a spus Bider.

Prin Cinthia Meibach

Urmăriţi video:

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *