Dumnezeu nu alege laşi

Acesta a fost subiectul de top de la slujba de miercuri ce a fost realizată de către Episcopul Macedo la Locaşul Duhului Sfânt din Santo Amaro, Sao Paulo – Brazilia

Episcopul Macedo a realizat miercuri, 6 iulie, la ora 22:00 o slujbă specială în Locaşul Duhului Sfânt – Santo Amaro din Sao Paulo. El a subliniat o importantă revelaţie ce are bază în Cuvântul lui Dumnezeu.

Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste şi de chibzuinţă. (2 Timpotei 1:7)

„Duhul Sfânt nu se îmbină cu duhul de laşitate. Când persoana Îl cunoaşte pe Dumnezeu, este născută de El şi astfel devine un fiu/o fiică a Lui. Nu este adevărat ceea ce se spune în lume şi anume că toţi suntem fii lui Dumnezeu. Realitatea este foarte diferită de această afirmaţie” – a explicat episcopul şi apoi a adăugat: „Pentru că fiul lui Dumnezeu, are forţă şi putere, El nu are nevoie de nimeni, ci cucereşte prin forţa, credinţa şi încrederea în Domnul Iisus Hristos, care Şi-a dat viaţa pentru el şi pentru fiecare dintre noi.”

Apoi, a vorbit de Focul Sfânt, şi mai ales despre importanţa de a avea o întâlnire cu Dumnezeu

„Dacă nu ai avut încă această experienţă cu Dumnezeu, vei înnota, dar vei înnota şi vei muri la ţărm. Acest Foc Sfânt este excelent ca tu să ai imboldul de a spune: „Ori este, ori nu este” , „Eu vreau să Te cunosc!” Dacă tu nu vei reuşi să ai Duhul Sfânt, degeaba vei câştiga râuri de bani… Le vei pierde mai apoi pentru că nu ai îmbrăţişat credinţa în Domnul Iisus ci ai preferat cuceririle materiale.” – i-a învăţat el pe cei prezenţi.

„Oricât de mulţi bani ai avea, nu valorează nimic dacă nu primeşti pecetea Duhului Sfânt. Tu ai dreptul de a fi bogat, prosper şi de a avea tot ceea ce este mai bun de pe acest pământ, dar, lucrul cel mai bun este să ai Duhul Sfânt. Chiar dacă cucereşti ceea ce îţi doreşti, fără Duhul Sfânt vei reveni la mizerie şi asta tocmai din cauză că nu-L ai. Caută să ai o întâlnire cu Dumnezeu. Fi curajos ca să poţi fi ales de El. A-ţi asuma această credinţă înaintea societăţii, a prietenilor, implică a fi persecutat, umilit şi batjocorit. Dar dacă vei fi corect şi neprihănit înaintea lui Dumnezeu, El te va cinsti înaintea lumii.” – a încheiat dânsul mesajul.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *