Credinţă moartă

Spațiul Femeii |

De ce chiar crezând sau spunând că aveţi credinţă în Dumnezeu, nu vi se schimbă viaţa? Ce vă lipseşte atunci pentru că dacă spuneţi că, aveţi credinţă sau că credeţi în Dumnezeu, în mod normal această credinţă pe care declaraţi că o deţineţi, ar fi trebuit să vă aducă beneficii.

Totuşi, realitatea este foarte diferită fiindcă viaţa dvs continuă să fie aceeaşi, cu aceleaşi probleme, îndoieli, obiceiuri, gânduri negative ş.a.m.d.

După cum trupul fără duh este mort, tot aşa şi credinţa fără fapte este moartă. (Iacov 2:26)

Ceea ce am văzut într-adevăr în zilele de astăzi sunt persoane care au profesat o anumită credinţă, una teoretică sau religioasă ( defapt, o credinţă moartă) şi din cauza aceasta viaţa lor nu li s-a schimbat. Ei se plâng mereu şi în consecinţă suferă.

Credinţa teoretică nu este una activă de obicei ci este pasivă deoarece nu este practicată şi ştim că credinţa fără fapte, fără atitudini este nulă neaducând nici un fel de beneficiu. Atunci, vedeţi că nu este de ajuns să spuneţi că aveţi credinţă sau că credeţi în Dumnezeu. În loc să vă ţineţi de vorbe, mai bine aţi începe să puneţi în practică această credinţă.

Începeţi determinând că de acum vă veţi exercita credinţa şi că vă veţi învinge îndoielile şi complexele care poate că există în viaţa dvs. În consecinţă, veţi decide să vi-L asumaţi pe Iisus Hristos ca Domn şi Mântuitor personal şi intransmisibil. Lăsaţi păcatele şi greşelile şi aşa veţi demonstra că nu aveţi doar o credinţă teoretică ci una activă.

Viaţa dvs va începe să se schimbe pentru că, practicând această credinţă, veţi intra în posesia la tot ceea ce Dumnezeu a promis în Cuvântul Său pentru toţi cei care Îl slujesc.

Părintele Lucian

 

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *