Săptămâna mare: Pe Urmele lui Iisus.

Vom începe o săptămână foarte specială. Pe data de 12 Aprilie va fi Duminica Floriilor. Această dată este o referință a intrării triumfale a Domnului Iisus în Ierusalim, înainte de crucificarea Sa.

Deși El a fost primit ca un Rege, Fiul lui Dumnezeu nu a rămas fericit cu aceea primire.

Deoarece, aceleași persoane ce L-au salutat, după mai multe zile L-au trădat. Și, din nefericire, sunt persoane ce se comportă la fel în zilele de astăzi. Deoarece, se dezamăgesc, se plâng și abandonează credința în momentul în care dificultățile apar. Este o credință emoțională.

Spre deosebire de ei, cei ce sunt ai credinței genuine rămân ca adepți și slujitori ai Celui Preaînalt până la sfârșit, chiar și înaintea dificultăților.

Săptămâna Mare

Din acest motiv că în săptămâna mare, vom merge pe Urmele lui Iisus.

”Săptămâna Mare” marchează evenimentul cel mai important din calendarul creștin, ce este moartea și Învierea Domnului nostru Iisus. Din acest motiv în această săptămână pregătește-te să participi la slujbele ce vor fi realizate în zilele de Luni la ora 19:00, Miercuri la ora 19:00, Vineri la ora 10:00 și Duminică la ora 09:30. Ca să fim pe urmele lui Iisus în această Săptămână Mare.

Pregătește elementele necesare

Vinerea Mare, de pe data de 17 Aprilie, ne aduce aminte de sacrificiul Domnului Iisus pe cruce. Atunci, tu vei îmbiba puțină vată în puțin vin (ce reprezintă sângele lui Iisus) și vei unge tocurile casei tale, cum evreii au făcut în trecut (Exodul 12.7).

La fel, și pe data de 19 Aprilie, va fi Duminica Paștelui în care vom participa la Sfânta Împărtășanie în casa ta. Vei lăsa separat o bucățică de pâine și puțin vin pentru a participa împreună cu familia ta, cum s-a întâmplat în ceremonia anterioară.

Slujbe prin Facebook în săptămâna mare:

Luni la ora 19:00.

Miercuri la ora 19:00.

Vinerea Mare la ora 10:00.

Duminica Paștelui la ora 09:30.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *