La fântâna lui Ghedeon, devi unul dintre cei aleși

Biblia spune povestea lui Ghedeon și a celor 300 de soldați. În perioada aceea, bunurile poporului lui Israel au fost distruse și furate de madianiți, care au invadat țările lor. De aceea israeliții se ascundeau de vrăjmașii lor.

Dar într-o zi, Dumnezeu l-a ridicat pe Ghedeon ca lider pentru poporul Său. Apoi, L-a îndrumat să aleagă o armată selectă de oameni puternici.

Pentru aceasta, cei care se temeau au fost excluși și, ulterior, și cei care nu au fost aprobați la testul fântânei. Dintre 10.000 de înrolați în acea armată, doar 300 de bărbați au fost separați.

„Această încercare pe care Dumnezeu a făcut-o cu oamenii lui Ghedeon a fost ca să-i despartă pe cei viteji de cei care se credeau capabili. Curajoșii au fost cei care, într-un loc frumos ca acesta, nu s-au relaxat. Armata inamică nu era într-un loc îndepărtat de acea fântână. Nu trebuie să asculți profeții haosului acolo afără. Ei „profetizează” că va exista șomaj, că economia se va rupe. Tot răul din lume. Se pare că sunt în favoarea dezastrului. Dar nu îi poți asculta. Trebuie să alegi să crezi în Cuvântul lui Dumnezeu”, a explicat episcopul Renato Cardoso, la Templul lui Solomon.

Folosește-ți credința supranaturală

La fel, astăzi, Dumnezeu evaluează calitatea credinței celor care se dispun din poporul Său. Foarte clar, trăim în perioade dificile cu pandemia cauzată de noul coronavirus. Dar, într-un moment ca acesta, îți descoperi curajul de a câștiga, la fel ca vitejii lui Ghedeon.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *