Nu pierdeți timpul cu ranchiuna

Ranchiuna este un sentiment care poate afecta foarte mult viața unei persoane. Provoacă sentimente rele și pune capăt relațiilor, fie că este vorba de prietenii sau căsătorii.

Episcopul Renato Cardoso a învățat lecții valoroase pe această temă, în cadrul emisiunii „Inteligență și credință”

Episcopul a subliniat că ființa umană nu trebuie să păstreze lucrurile rele pe care oamenii i le fac, ci că, mai presus de toate, trebuie să șteargă amintirile rele și să le păstreze pe cele bune.

„Trebuie să învățăm să păstrăm lucrurile bune. Domnul Iisus ne-a învățat acest lucru cu exemplul și învățăturile, că iertarea este o formă de eliberare, o cheie pentru deschiderea ușilor închisorilor ranchiunii”, a spus episcopul Renato.

El a subliniat, de asemenea, că amintirea evenimentelor proaste poate fi chiar dăunătoare pentru persoană. „Timpul pe care îl petrece în minte pentru a-și adduce aminte de evenimentele negative ajunge să o facă o persoană nefericită”, a spus el.

De aceea, Episcopul a subliniat importanța iertării. „Pentru a scăpa de această închisoare, Iisus ne-a dat cheia iertării. Când ierți pe cineva, îi oferi și ceea ce tu de asemenea ai nevoie ”, a adăugat el.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *