Această orbire i-a condus pe mulți la un sfârșit trist

Glasses with black optics are held in hand. Selection of glasses for vision concept

Nicio altă ființă vie nu este mai capabilă intelectual decât umanitatea. Cu toate acestea, există oameni care insistă asupra a ceea ce nu funcționează și refuză să folosească inteligența pe care le-a dat-o Dumnezeu.

„Când te uiți la Dumnezeu, El îți deschide ochii. Iisus i-a vindecat pe orbi, El este lumina lumii. Deci El este Acela la Care, dacă te uiți, exclusiv, vei vedea totul. Pentru că ai venit să vezi prin El. Este ca și cum ar fi o pereche de lentile cu superputeri care îți deschid ochii. Vorbește cu oricine a avut o întâlnire personală cu Domnul Iisus și îți va spune: am fost orb, acum văd”, a spus episcopul Renato Cardoso, în cadrul programului Inteligență și credință.

Din ce perspectivă ai văzut această viață?

Așa că deschide-ți ochii spirituali. Dacă ai primit Duhul Sfânt și vezi această viață prin ochii Domnului Iisus, bucură-te. Pentru că puțini oameni trăiesc așa. Majoritatea oamenilor merg pe acest Pământ fără să știe ce se întâmplă cu adevărat în tărâmul spiritelor sau ce se va întâmpla cu viața lor de apoi.

Pe de altă parte, dacă nu ai avut încă o întâlnire (reală) cu Domnul Iisus și îți ții ochii ațintiți pe planul pământesc, căutând satisfacție personală, trăind prin propriul tău ego, prin mândrie, departe de idealurile Împărăției Cerurilor, departe de perspectiva vieții prezentată în Biblie, trezește-te cât mai este timp.

De aceea, folosește inteligența pe care ți-a dat-o Dumnezeu și nu lăsa orbirea spirituală să-ți răpească viața și, mai presus de toate, mântuirea ta veșnică.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *