Restricțiile privind conținutul creștin cresc în China

China are deja o istorie lungă de cenzură și persecuție a creștinilor. Și de această dată, Partidul Comunist Chinez continuă să crească numărul de restricții privind conținutul de credință de pe internet.

Exersându-și puterea de cenzură digitală și cu sprijinul marilor companii de tehnologie, guvernul a adăugat mai multe limitări libertății religioase în țară.

Odată cu reglementarea unei noi legi, o „Licență pentru serviciul de informații religioase pe internet” este acum necesară pentru orice instituție sau grup religios care dorește să disemineze conținut creștin pe internet.

În plus, doar organizațiile care sunt stabilite legal în China, care în prezent sunt doar cinci, pot de fapt disemina informații creștine prin intermediul rețelei.

Diverse interdicții

China a interzis, de asemenea, vânzarea online de Biblii în țară. Și toate acestea fac parte din planul guvernului de a diminua influența Occidentului în rândul populației, pentru a promova doar religiile tradiționale chineze (cum ar fi budismul și taoismul).

De asemenea, anul trecut, oficiali ai Partidului Comunist din China au percheziționat un cult care avea loc în Taiyuan, provincia Shanxi.

La acea vreme, cele 40 de persoane care participau la un studiu biblic într-o casă au fost surprinse de abordarea prin care șase persoane au fost reținute.

Situația din țară este înfricoșătoare pentru cei care cred în Domnul Iisus și în Cuvântul Său, întrucât nu există drepturi individuale, iar Statul controlează sever viața cetățenilor.

Prin urmare, întrucât ideologia comunistă este atee, creștinismul și adepții săi sunt persecutați în mod rigid. Făcând din China al 23-lea loc ca cel mai periculos loc de viață pentru creștini, potrivit Open Doors.

Cei care trăiesc într-o țară cu libertate religioasă și își pot exprima credința fără restricții sunt privilegiați. De aceea, profitați de ocazie pentru a vă întări continuu credința și comuniunea cu Dumnezeu.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *