Visul lui Iosif

BANNER SITE IOSIFIosif a avut un vis, dar nu a fost un vis oarecare. El a visat ceva simbolic și premonitoriu. În adevăr, Iosif a visat ceea ce era propriul lui viitor…

Totul s-a întâmplat în vremurile în care Dumnezeu comunica cu omul prin visuri și de aceea ele aveau o valoarea în viața fiecărui om.

Putem afirma fără nici o ezitare că tot ce s-a întâmplat în viața lui Iosif a fost datorită unui vis dat de Dumnezeu, vis pe care Duhul Sfânt l-a pus înăuntrul lui, dar ce este mai important este că el a crezut.

”Dar care este dovada sau cum știu că visul meu este de la Dumnezeu?”

Simplu: Cel care v-a dat visul, vă va da și dispoziție ca să plătiți prețul, ca să răspundeți exigențelor Lui- Ascultare, Ofrandă, Perseverență.

Totul a cooperat ca Planul lui Dumnezeu să se îndeplinească în Iosif. El și-a păzit viața pentru că privea mai înainte. Iosif în nici un moment nu s-a descurajat, nu a hulit, nu a renegat, din contră, el a avut încredere mereu și a dat ceea ce i-a cerut Credința-s-a încredințat, a slujit, s-a străduit, pe scurt, a dat ce a avut mai bun în tot pentru Dumnezeu.

Așa cum Dumnezeu a făcut cu Iosif, trecându-l de la ”sclav la guvernator”, va face și în viața dumneavoastră.

”Dar cum?” poate că vă întrebați. Este în responsabilitatea lui Dumnezeu cum și când va face ca visul să se realizeze.
Visul este de la Dumnezeu care conduce totul și când tu arăți că ești dispus să faci orice ce este nevoie, atunci el va deveni realitate!

”Nu reușeam să-mi realizez visul: să mă căsătoresc!”

CasosReais_AnaRibeiro-1”Aveam o viață stabilă, dar o parte din mine încă nu era împlinită, cea sentimentală. Visul meu era să mă căsătoresc!
Frecventam Centrul de Ajutor de câțiva ani și am decis să Sacrific ca să obțin ce îmi doream atât de mult. Era ”tot pentru tot”, vroiam să-mi realizez visul! Știam că nu puteam să fac ceva simplu, ușor, pentru că dacă ar fi fost așa, nu era un Sacrificiu. Răspunsul nu a venit de pe o zi pe alta, dar eu mă încredeam în Sacrificiul meu în Altarul Dumnezeului Viu. La câteva luni după aceea a venit răspunsul la cererea mea și viața mea sentimentală a suferit o transformare completă. Azi sunt căsătorită, realizată și foarte fericită!”- Ana

Duminică, pe 15 mai, la ora 9:00
Catedrala Credinței
Șos. Fundeni, nr.11, sector 2
București (vis-a-vis de XXL)

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *