CEL MAI BUN PENTRU COPIII

 

Când se sacrifică pentru Dumnezeu, nu putem aştepta să facem ceva ca să ne mulţumim pe noi înşine şi nici pe alţii, ci în EXCLUSIVITATE pe Dumnezeu.

De ce toţi înţeleg ce înseamnă un sacrificiu, dar puţini îl fac? Pentru că sacrificiul adevărat, este să rămânem în totală depandenţă a lui Dumnezeu, asta doar poate să mulţumească unei singure persoane în tot UNIVERSUL, şi anume: pe propriul Dumnezeu. Care ne-a revelat necesitatea de a sacrifica.

Acum este un fapt, toţi cei care au sacrificat, s-au bucurat de visul lor, şi se bucură de el în totalitate 100%. Sacrificiul este pentru Dumnezeu, iar bucuria îndeplinirii este a sacrificantului. Este clar, asta este aşa pentru ca Dumnezeu este Tată, şi fiind Tatăl, vrea cel mai bun pentru copiii Lui.

Acest lucru este confirmat din partea 100 de milioane de cazuri reale publicate în mijloacele de comunicare folosite de Centrul de Ajutor în 35 de ani, în 181 de ţări unde deja suntem stabilizaţi. Persoane care deja au contat cu realizarea visurilor lor prin intermadiul sacrificilor sale pentru Dumnezeu, după ce au participat la Focul Sfânt din Israel.

 

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *